Web Analytics
scris luni, 21.10.2024

Jaqueline Cristian, în optimile turneului WTA din China

Jaqueline Cristian s-a calificat luni în optimile turneului WTA de categorie 250 de la Guangzhou, China. Competiția asiatică face parte din categoria WTA 250, se desfășoară în perioada 21-27 octombrie, are premii totale în valoare de 267.082 de dolari, iar ultima campioană este Wang Xiyu.

Jaqueline Cristian, în optimile turneului WTA din China

Clasată pe locul 74 în ierarhia mondială, Cristian a avut parte de un meci de două ore și patru minute contra jucătoarei Viktorija Golubic, scor 6-4, 2-6, 6-1.

Citește și: Medalii pentru sportivii de la CSM Pitești la Campionatul Național de Judo

Pentru un loc în sferturi, Jaqueline se va duela cu învingătoarea partidei dintre Lucia Bronzetti (84 WTA) și Elina Avanesyan (a patra favorită a întrecerii din China și locul 45 mondial). În schimbul calificării în optimi, Cristian va primi  4.040 dolari și 30 de puncte în clasamentul WTA de simplu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...