Web Analytics

Jandarmii au intervenit la un târg neautorizat din Dârmănești. Zeci de verificări în ultimele ore

de | 15.07.2020 14:35 | Actualitate

Continuă verificările în complexele comerciale, în zonele aglomerate și în mijloacele de transport în comun din Argeș. În ultimele 24 de ore, au fost verificate 394 de persoane, cărora li s-a recomandat să stea în izolare la domiciliu, 90 de societăți comerciale, au fost legitimate 237 de persoane și au fost verificate 117 autoturisme, în cadrul acțiunilor punctuale, transmite Instituția Prefectului Argeș. De asemenea, în cursul zilei de ieri, 100 de participanţii la un târg neautorizat, organizat în comuna Dârmăneşti, au fost dispersaţi de poliţiştii de la Serviciul de Acţiuni Speciale şi de jandarmi, iar organizatorii evenimentului au fost amendaţi cu 1000 lei pentru activităţi în spaţiul public pentru care au fost instituite restricţii.

Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 59 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 11.500 de lei. Dintre acestea, 58, în valoare de 10.500 de lei, au fost pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, iar una a fost pentru participarea la activități în spațiul public pentru care au fost instituite restricții (dată organizatorului târgului din Dârmănești, n. red.). 

Jandarmii au dat amenzi de peste 3000 de lei persoanelor care nu au avut mască în spații închise

În urma acțiunilor de control efectuate în cursul zilei de ieri, jandarmii au aplicat 6 amenzi în valoare de 3000 lei și 10 avertismente persoanelor care nu au purtat masca de protecție în spațiile închise.

Pompierii au verificat peste 17 firme

Pompierii argeșeni au verificat 17 societăți comerciale și 174 de persoane, dintre acestea 3 fiind depistate nerespectând măsurile de protecție individuală. Reprezentanții ISU Argeș au aplicat o amendă de 500 lei și două avertismente.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii