Web Analytics
scris joi, 25.07.2024

Jandarmii argeșeni au scos șarpele din dormitor

S-a întâmplat joi, 25 iulie, când la numărul unic de urgență 112 o persoană a semnalat prezența unui șarpe într-o locuință situată pe strada Scheau din comuna argeșeană Bascov.

Jandarmii argeșeni au scos șarpele din dormitor

Citește și: Argeș. Prins la braconaj, cu barca și cu plasele, la barajul Udeni. Poliția nu l-a iertat

O echipă a Jandarmeriei Argeș a intervenit de urgență, reușind să captureze, cu echipamentul din dotare, șarpele de dimensiuni medii, care se afla în dormitor.

Potrivit unui comunicat de presă al Jandarmeriei Argeș, șarpele a fost eliberat într-o zonă naturală, departe de locuințe, conform procedurilor standard.

IJJ Argeș le reamintește cetățenilor că, în cazul în care se confruntă cu situații similare, este important să-și păstreze calmul și să nu încerce să captureze sau să manipuleze animalul pe cont propriu.

Apelul la 112 este cea mai sigură opțiune, iar echipele specializate vor interveni prompt pentru a asigura siguranța tuturor” – se mai arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...