Web Analytics

Iulian Frăţică, candidat PMP la Primăria Vedea: ”Mă voi pune în slujba cetăţenilor din Vedea”

de | 26.03.2020 13:10 | Politica si Administratie

# De ce candidați la Vedea tocmai de la Partidul Mișcarea Populară?
– Am fost membru PD, apoi PDL, iar după fuziunea PDL-PNL, nucleul dur al PDL s-a orientat către PMP, al cărui membru sunt şi eu.
# Cum vedeți contracandidații dumneavoastră pentru funcția de primar al comunei Vedea?
– Singurul contracandidat al meu pentru fotoliul de primar al comunei Vedea este Niculae Dochinoiu, actualul primar.
# Spuneți pe scurt ce vă recomandă pentru această funcție?
– Sunt un om foarte punctual, sunt de cuvânt, îmi țin promisiunile făcute, sunt foarte energic, cu foarte mare putere de muncă. Cu alte cuvinte, cel mai pregătit pentru acest lucru.
# Ce credeți că lipsește cetățenilor din comuna Vedea?
– Cetățenilor comunei Vedea le lipsesc multe lucruri. Având în vedere că această comună are în componență 19 sate și două cătune, nu putem să nu observăm o foarte slabă asistență medicală, mai ales la persoanele vârstnice, o foarte slabă organizare cu aprovizionarea de medicamente pentru persoanele în vârstă, o foarte slabă aprovizionare cu alimente la persoanele în etate, accesul foarte greu la unele biserici, transportul dificil între comună și municipiul Pitești și nu în ultimul rând lipsa gazelor și a canalizării, în contextul în care în comuna Vedea sunt atât gaze naturale, cât și gaze de sondă. Vă asigur că toate aceste lipsuri vor găsi rezolvare în mandatul meu.
# Ce le transmiteți dumneavoastră cetățenilor comunei Vedea?
– Pentru că suntem într-o perioadă delicată, creată de coronavirus, doresc ca niciun cetățean din comuna Vedea să fie testat pozitiv. Revenind la candidatură, le transmit cetățenilor comunei Vedea că mă voi pune în slujba lor, voi depune toate eforturile pentru bunul mers al Unității Administrativ Teritoriale Vedea, astfel încât să fac din Vedea un model de localitate, pentru că se poate. Le transmit să fim cu toții sănătoși!
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole