„Iubăriţă, lasă-i dracu’ nu te mai enerva, fir-ar ai dracu’ de proşti”

de | 23.02.2017 14:44 | Dezvăluiri

4 Carmen Pendiuc# Stenograme DNA cu Pendiuc şi fosta secretară, căreia i-a asfaltat drumul până la vilă
După trimiterea în judecată la Tribunalul Argeş într-un al doilea dosar, au început să apară în spaţiul public şi ce discuta la telefon Tudor Pendiuc cu fosta secretară. O echipă de muncitori de la Administraţia Domeniului Public Piteşti a trudit timp de două zile, între 17-18 septembrie 2014, la asfaltarea ilegală a respectivului drum până la vila lui Carmen Lis.  Practic, procurorii DNA care cercetează acum acest caz spun că muncitorii au asfaltat o suprafaţă de 506,5 metri pătraţi, care nu prezenta şi nu prezintă nici până în prezent indicator rutier stradal, constituind, pur şi simplu, o intrare în pădure dinspre strada Aleea Seneslau din Piteşti. Ulterior, pentru a ascunde urmele, asfaltarea ilegală urma să fie trecută ca fiind executată pentru o stradă din apropiere, Aleea Căminelor.
Toate aceste detalii apar în dosarul de la Tribunalul Argeş în care fostul edil Tudor Pendiuc este judecat pentru că l-ar fi instigat pe şeful ADP să asfalteze acest drum. Acuzaţia adusă de procurorii DNA lui Branişte este de abuz în serviciu, iar prejudiciul produs primăriei pentru această asfaltare se ridică la 27.747 de lei. Acesta a fost achitat deja de şeful ADP în timpul anchetei.

„Da, mă, iubitu’ şi dacă nu m-a enervat ăsta (…) Mă, iubitu’, cum poţi fi atât de bou?

La un moment dat, conform stenogramelor publicate de ziarul Adevărul, Carmen Lis îi spune la telefon lui Pendiuc: „sunt nervoasă de nici nu vă puteţi imagina”. Și asta pentru că unul dintre vecini era nemulţumit de calitatea lucrării drumului proaspăt asfaltat.  Și cum era foarte nervoasă pe respectivul vecin, Carmen Lis i se destăinuie lui Pendiuc: „Da, mă, iubitu’, mă. Da, mă, iubitu’ şi dacă nu m-a enervat ăsta, mă, iubitu’, mă. Mă iubitu’, cum poţi fi atât de bou? Acum nu schimb eu oamenii, că nu asta mi-am propus, să m-apuc să-l educ”,
„Eu i-am spus doar: «Băi, domnu… dumneata ştii cine, că… cine a făcut asta? Domne, io’ am făcut treaba asta. Şi asta… este  făcută… moca (gratis în argou – n.r.). Moca, dacă ştii ce e aia, moca. Păi cum, măi, cum poţi dumneata să spui când ă… că nu este bine făcut când dumneata înoţi prin pământ, până intri ă… pă treptele casei?»”, povestea furioasă Carmen Lis. Și replica împăciuitoare a primarului-îndrăgostit Tudor Pendiuc e foarte picantă: „Iubăriţă, lasă-i dracu’ nu te mai enerva, fir-ar ai dracu’ de proşti, că nu merită să te enervezi. Ăsta e… un păcate amărâte că dacă… stătea dracu’, avea cizme pe acolo, n-avea pantofi. Dă-i dracu’. Iubire, nu te s… Dă-i dracu’… Ce-or zice, or zice. Bine că e făcut acolo, bine că s-a rezolvat. Acuma… mai vedem şi cu partea ailaltă şi gata… cu intrarea cu… (neinteligibil)”.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii