Web Analytics
scris duminică, 13.10.2024

ISU Argeş: „Sărbătorim împreună Ziua Reducerii Riscurilor de Dezastre”

Duminică, 13 octombrie, cu ocazia Zilei Internaționale a Reducerii Riscurilor de Dezastre, cei de la ISU Argeş, alături de voluntarii programului „Salvator din pasiune” și voluntarii de la Crucea Roșie, se află în incinta Centrului comercial Supernova și prezintă – cităm – „modurile în care puteți evita necazurile, cum puteți să gestionați situațiile limită și cum deveniți salvatori, știind să acordați primul ajutor de bază în cazurile medicale„.

ISU Argeş: „Sărbătorim împreună Ziua Reducerii Riscurilor de Dezastre”

Citeşte şi: Piteşti. Peste 1.100 de elevi au învăţat evacuarea în caz de incendiu

Tot aici, puteți afla informații referitoare la oferta educațională și despre programul național “Salvator din pasiune”.

Pentru a reduce efectele unor dezastre este important să fim informați corect, iar platforma fiipregatit.ro și aplicația DSU sunt două mijloace pe care le puteți folosi pentru a învăța totul despre cum să vă comportați într-o situație de urgență – mai transmit cei de la ISU Argeş.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...