Web Analytics
scris duminică, 07.07.2024

Istvan Kovacs, trimis acasă de la Euro 2024 după ce a dat 20 de cartonaşe într-un meci

Înaintea semifinalelor Spania – Franța și Anglia – Olanda de la Euro 2024, programate marți și miercuri, UEFA a luat decizia de a renunța la arbitrul român Istvan Kovacs. Centralul Istvan Kovacs rămâne astfel cu doar două meciuri arbitrate la Euro 2024, Serbia – Slovenia și Cehia – Turcia. Meciul din Grupa F dintre Cehia şi Turcia, scor 1-2, din grupa F, a fost unul animat, arbitrul Istvan Kovacs acordând 20 cartonaşe (18 galbene şi 2 roşii), un record în istoria Campionatului.

Istvan Kovacs, trimis acasă de la Euro 2024 după ce a dat 20 de cartonaşe într-un meci

 Delegat la două partide din faza grupelor, Istvan Kovacs nu a fost selectat să arbitreze vreun meci din fazele eliminatorii de la EURO 2024, astfel că s-a întors în România. ”Centralul” român nu pare afectat de faptul că a fost trimis mai repede acasă de la Campionatul European, astfel că prima sa reacție a fost aceea de a se mândri cu medalia primită la competiția din Germania, pe contul său de pe social media.

Citește și: EURO 2024. Olandezii merg în semifinale după un meci în care turcii au condus și s-au învins prin autogol

Potrivit Golazo.ro, Roberto Rosetti, șeful arbitrilor de la UEFA, a fost nemulțumit de modul în care Istvan Kovacs a condus meciul dintre Turcia și Cehia, ultimul al său de la EURO 2024, și a decis să nu-l mai delege. În confruntarea dintre Turcia și Cehia, Istvan Kovacs a acordat nu mai puțin de 18 cartonașe galbene și două roșii, un record all-time pentru turnee finale de Campionat European. Istvan Kovacs a apărut prima dată la centru la EURO 2024 la meciul dintre Slovenia și Serbia, în care nu a avut probleme. Apoi, a urmat Cehia – Turcia. Pentru cele două meciuri arbitrate la EURO 2024, Istvan Kovacs a primit 10.000 de euro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...