Web Analytics

IPJ Argeș face angajări din sursă externă. Ce posturi sunt scoase la concurs

de | 18.11.2021 10:57 | Actualitate

IPJ Argeș scoate la concurs patru posturi de ajutor de șef de post în mediul rural, mai exact în localitățile Căldăraru, Cuca, Vedea și Brăduleț. Înscrierea se încheie pe 24 noiembrie a.c., ulterior au loc mai multe probe și examenul scris are loc pe 23 decembrie 2021. 

„Perioada de recrutare a început în ziua de 15 noiembrie 2021, și se va încheia în ziua de 24 noiembrie 2021, (în ultima zi, doar până la orele 16:00). Cele 4 posturi scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă, sunt din specialitatea ordine publică, în mediul rural.

Anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, precum și modelele documentelor, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a I.P.J. Argeș, fiind disponibile la link-ul https://ag.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-sursa-externa-posturi-vacante-de-ajutor-sef-post.

Înscrierea se poate face inclusiv în zilele nelucrătoare, perioada limită fiind ora 16:00 din ziua de 24 noiembrie 2021. Cererile împreună cu documentele în volum complet, specificate în anunț, trebuie să fie transmise numai online, la adresa de e-mail sursaexterna@ag.politiaromana.ro, în perioada stabilită pentru înscriere.

Citește și Selecţie de dosare pentru şefia IPJ Argeş. Badea – admis, Mancuso – respins

Posturile vacante, de ajutor de șef de post, sunt în localitățile Căldăraru, Cuca, Vedea și Brăduleț. Înscrierea candidaților se va realiza pe toate cele patru posturi scoase la concurs, urmând repartizarea pe posturi a candidaţilor declaraţi „admis”.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate proba de evaluare a performanței fizice, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate, iar, la final, examinarea psihologică și medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Data examenului scris este 23 decembrie 2021, fiind aceeași pentru toate posturile de ajutor de șef de post scoase la concurs la nivel național.

Mult succes candidaților!”, a transmis IPJ Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii