Web Analytics

IPJ Argeș face angajări din sursă externă

de | 24.09.2021 10:30 | Actualitate, Politica si Administratie

5 posturi scoase la concurs, la IPJ Argeș, cu recrutare din sursă externă!

În perioada 23 septembrie – 05 octombrie 2021, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș organizează concursuri de recrutare, prin încadrare directă din sursă externă, pentru 3 posturi vacante de ofițeri și 2 de agenți de poliție. Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile pregătire profesională (ofițer specialist I instrucția tragerii, ofițer de poliție cu educația fizică și autoapărare), psihosociologie (ofițer specialist I – psiholog) și logistică (agent III la Serviciul Logistic și agent I la Serviciul Logistic).

Anunțurile de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii și modelele de documente, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a IPJ Argeș, fiind disponibile la link-ul https://ag.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Citește și Europol: Niciun poliţist nu a promovat selecţia pentru educaţie fizică și autoapărare

Înscrierea se realizează, în perioada 23.09.2021 – 05.10.2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 05.10.2021, doar până la orele 16:00), online, la adresa de e-mail: resurseumane@ag.politiaromana.ro. Atenție, cererile de înscriere, însoțite de documentația solicitată, care sunt transmise după data de 5 octombrie, ora 16:00, nu vor fi luate în considerare.

În perioada 21 – 29 octombrie a.c. se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pentru care se candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă. La data de 6 noiembrie a.c. va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii