IPJ Argeș face angajări din sursă externă

de | 24.09.2021 10:30 | Politica si Administratie, Actualitate, Home

5 posturi scoase la concurs, la IPJ Argeș, cu recrutare din sursă externă!

În perioada 23 septembrie – 05 octombrie 2021, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș organizează concursuri de recrutare, prin încadrare directă din sursă externă, pentru 3 posturi vacante de ofițeri și 2 de agenți de poliție. Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile pregătire profesională (ofițer specialist I instrucția tragerii, ofițer de poliție cu educația fizică și autoapărare), psihosociologie (ofițer specialist I – psiholog) și logistică (agent III la Serviciul Logistic și agent I la Serviciul Logistic).

Anunțurile de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii și modelele de documente, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a IPJ Argeș, fiind disponibile la link-ul https://ag.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Citește și Europol: Niciun poliţist nu a promovat selecţia pentru educaţie fizică și autoapărare

Înscrierea se realizează, în perioada 23.09.2021 – 05.10.2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 05.10.2021, doar până la orele 16:00), online, la adresa de e-mail: resurseumane@ag.politiaromana.ro. Atenție, cererile de înscriere, însoțite de documentația solicitată, care sunt transmise după data de 5 octombrie, ora 16:00, nu vor fi luate în considerare.

În perioada 21 – 29 octombrie a.c. se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pentru care se candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă. La data de 6 noiembrie a.c. va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Acest articol este despre: angajari,concurs,ipj arges,posturi,sursa externa

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...