Web Analytics

Ionuț Coza arbitrează FC Argeş – UTA Arad

de | 23.07.2021 18:02 | Actualitate, Sport

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigada de arbitri care va oficia partida FC Argeș – UTA, din runda cu numărul 2 din Liga I, sezonul 2021-2022, meci programat vineri, 23 iulie 2021, de la ora 18.30, pe stadionul Nicolae Dobrin.

La centru a fost delegat Ionuț Coza (Cernica-Ilfov), care va fi ajutat la cele două linii de Daniel Mitruți (Craiova) și Cosmin Vatamanu (București). Arbitru de rezervă la acest meci a fost desemnat Cătălin George Găman (Craiova).

 

Citește și ”Consolidarea Capacității Sistemului Medical de Gestionare a Situației de Urgență cauzată de criza COVID-19, în Argeș”, la final

 

În sezonul trecut, centralul ilfovean a arbitrat echipa noastră în două meciuri: FC Argeș – FC Hermannstadt (2-2) și Dinamo – FC Argeș (1-2). Cei trei cavaleri ai fluierului vor fi supervizați de Ioan Costin Toma (Piatra Neamț). Observator de joc la acest meci a fost delegat Marin Petrache (Săbăreni).

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. DEMISIA,VLADOIU,PREPELITA SI IANOVSCHI. Sunteti niste penibili.Carati – va,ca nu le aveti cu fotbalul di organizarea.Gentea,bagami-as pula in gura ta de comunist ordinar.Tot in liga 2 ajungi,cu gloabele tale de la FC psd.ce o sa declari maine..poate faci un pustiu de bine si il schimbi pe Prepelita.Sunteti jalnici