Web Analytics

Ion Necula, noul primar al comunei Moşoaia: „Nu am stat degeaba în primărie, oamenii m-au apreciat. Am fost om serios, mi-am văzut de problemele mele”

de | 1.10.2020 13:16 | Actualitate, Politica si Administratie

# Ați câștigat funcția de primar al comunei Moșoaia. Care a fost diferența față de următorul candidat?
– Eu am obținut în jur de 1.200 de voturi, PSD a obținut 576 și, la 15 voturi diferență față de PSD, a ieșit PER. Pro România nu a luat nimic, iar PMP a luat un consilier.
# Care este numărul de consilieri al fiecărui partid la Moșoaia?
– PNL are 6 consilieri, PSD are 3, PER are tot 3 consilieri, USR are 2 consilieri și PMP are un singur consilier.
# Ce așteptări ați avut de la aceste alegeri?
– În primul rând, eu sunt cunoscut în localitatea Moșoaia și am muncit mult în perioada de un an și opt luni cât am fost primar. Nu am stat degeaba în primărie, iar în cei 16 ani cât am lucrat aici oamenii m-au apreciat că am fost om serios, mi-am văzut de problemele mele, dar nu am putut să fac mai mult pe perioada când Florea Ene a fost primar, pentru că el zicea că face totul.
# Cum a fost această campanie electorală?
– Din punctul meu de vedere, această campanie electorală a fost foarte murdară, cel puțin împotriva mea. Eu am fost sacul de box al lor. M-au boxat din toate părțile. Nu am atacat pe nimeni, mi-am văzut de problemele pe care le-am avut, am mers în fața electoratului cu proiectele mele de hotărâre, nu am avut niciun fel de problemă.
# Ce mesaj aveți pentru cetățeni acum, când ați câștigat funcția de primar al comunei Moșoaia?
– În primul rând le mulțumesc și celor care m-au votat și celor care nu m-au votat și îi asigur că voi fi aceeași persoană care va munci pentru Primăria Moșoaia ca cetățenii să aibă un trai mai bun, să aibă tot ce le trebuie. Încerc să le pun pe masă tot ce au nevoie și îi asigur că voi fi un bun gospodar și totodată un bun comunicator.
# Ce mesaj aveți pentru contracandidați?
– În primul rând trebuie să facem echipă, să muncim toți împreună că, până la urmă, tragem toți pentru comuna noastră, pentru cetățenii care ne-au ales. Trebuie să facem front comun ca să facem ceva în comună, pentru că de aceea ne-am înscris în această campanie.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii