Web Analytics
scris joi, 04.07.2024

Ion Mînzînă: „Vom avea drumul expres Mioveni-Piteşti”

Echipa PSD Argeș a fost în mijlocul locuitorilor și alături de administrația din Mioveni, sâmbătă, 29 iunie, când orașul a sărbătorit 539 de ani de la prima atestare documentară. Vicepreședintele Consiliului Județean Marius Nicolaescu a acordat o diplomă de excelență administrației locale și a subliniat faptul că PSD are cea mai bună echipă pentru Mioveni.

Ion Mînzînă: „Vom avea drumul expres Mioveni-Piteşti”

Cu acest prilej, și președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș a transmis un mesaj. „La mulți ani, locuitori ai orașului Mioveni! În Mioveni tinerețea este îmbinată cu experiența, iar echipa administrativă a PSD Argeş de la nivel local și județean, în parteneriat cu parlamentarii și colegii din structura guvernamentală, este una puternică. Drept dovadă – modul în care Mioveniul s-a dezvoltat, dar și proiectele care sunt deja în diferite etape și care vor da și mai multă forță acestui pol industrial și al cercetării românești.
Vom avea drumul expres Mioveni-Pitești, vom avea podul de la Racovița și centura Mioveniului.
Sunt proiecte începute, așadar există garanția că vor fi finalizate! Le mulțumesc colegilor mei de la Mioveni și mai ales le mulțumesc oamenilor din Mioveni pentru că ne-au dat în continuare încrederea lor și pentru că au ales oamenii profesioniști în locul celor care au oferit un prea costisitor spectacol al iluziilor!”,
a declarat Ion Mînzînă.

Din echipa PSD prezentă la Mioveni au făcut parte deputatul Nicolae Pavelescu, vicepreședintele CJ Argeș Marius Nicolaescu, secretarul de stat Vlad Ștefan Niculae de la MDLPA, consilierii județeni Nicolae Tudose, Viorel Enache, Bogdan Bălan, Aurel Iacșa, Nicoleta Nicolescu, Ramona Nițoiu, Cornel Popescu, directorul general adjunct Romsilva Olavi Nițescu, directorul economic ABAAV Octavian Tănăsescu, consilieri locali și membri TSD.
M.S.

Citește și Dotări din fonduri europene pentru laboratorul de anatomie patologică de la SJU Piteşti

Citește și Ion Mînzînă: Guvernul Marcel Ciolacu a aprobat modernizarea tronsonului Curtea de Argeș – Tigveni de pe DN 73C

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

A ieșit cu mașina în decor

Noaptea trecută, pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit cu două echipaje în cazul unui...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită