Web Analytics
scris joi, 18.07.2024

Ion Mînzînă: „Modernizarea aparaturii medicale este o preocupare permanentă a mea şi a Consiliului Judeţean”

În ultimi patru ani de mandat, Consiliul Județean Argeș a investit în rețeaua de sănătate publică din Argeș peste 70 de milioane de euro, investiții realizate cu fonduri guvernamentale, europene și din bugetul propriu. Săptămâna trecută, Laboratorul de Angiografie și Cardiologie Intervențională al Spitalului Județean de Urgență Pitești a fost dotat cu un sistem hemodinamic de ultimă generație, finanțat de Consiliul Județean Argeș.

Ion Mînzînă: „Modernizarea aparaturii medicale este o preocupare permanentă a mea şi a Consiliului Judeţean”

Această nouă aparatură permite medicilor să monitorizeze funcțiile vitale ale pacienților, fiind esențială în procedurile de angiografie coronariană.
„Așa cum am mai spus, obligația noastră este să asigurăm condiții și aparatură cât mai modernă în beneficiul pacienților și al cadrelor medicale din județul Argeș. Sănătatea argeșenilor este o prioritate a Consiliului Județean și facem investiții pentru a crește cât mai mult calitatea serviciilor medicale din spitale și alte unități cu profil medico-social. În acest sens, modernizarea infrastructurii și a aparaturii medicale este o preocupare permanentă a mea și a Consiliului Județean”, a declarat Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș și al PSD Argeș.
De asemenea, Consiliul Județean și conducerea Spitalului Județean de Urgență Pitești au inițiat demersurile pentru achiziționarea unui nou sistem angiograf.
M.S.

Citește și Ion Mînzînă, după vizita ministrului Grindeanu: „Se vede o voinţă politică incredibilă pentru a dezvolta infrastructura judeţului”

Citește și Ion Mînzînă: „Vom avea drumul expres Mioveni-Piteşti”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită