Web Analytics
scris joi, 25.07.2024

Ion Mînzînă, la târgul de la Miroşi: „Trebuie să sprijinim producătorii autohtoni şi să cumpărăm româneşte”

Renumitul Târg Săptămânal de la Miroși nu se dezminte și duminică a fost plin de producători și de comercianți veniți din tot sudul Argeșului și nu numai, dar și de cumpărători dornici să achiziționeze produse autohtone.

Ion Mînzînă, la târgul de la Miroşi: „Trebuie să sprijinim producătorii autohtoni şi să cumpărăm româneşte”

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost în târg împreună cu primarul Marin Niță din Miroși și a discutat cu oamenii despre problemele cu care aceștia se confruntă, mai ales din cauza temperaturilor ridicate care au pus la grea încercare producătorii.
„Trebuie să sprijinim producătorii autohtoni și să cumpărăm românește. Avem cele mai bune legume și fructe, avem cei mai harnici producători. Aici, la Miroși, primarul Marin Niță a reușit să asigure condițiile necesare pentru a face din acest târg un centru comercial important. Vin oameni din împrejurimi, de la Ungheni, Strâmbeni, Colțu și până la Burdea, semn că e bine aprovizionat. Administrația locală și producătorii vor avea tot timpul un sprijin în mine și în Consiliul Judetean Arges”, a spus Ion Mînzînă.
Președintele CJ Argeș a fost însoțit la Miroși de senatorul Cristina Mariana Stocheci, de primarii Ion Baicea – Costești, Iulian Miu – Ungheni, Cornel Trîncă – Popești (primar ales în iunie), Georgel Burcea – Râca, de consilieri județeni și locali.
M.S.

Citește și Spitalul Piteşti devine realitate. Se semnează parteneriatul dintre Primărie şi Consiliul Judeţean

Citește și Argeș. Se modernizează un drum județean, pe 47,67 km. „E proiectul cu cea mai mare finanțare din întreaga istorie a ADR Sud-Muntenia”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită