Web Analytics

Ion Mînzînă: Dintr-o slugărnicie prost înțeleasă față de Uniunea Europeană, ne-am pus singuri piedici…

de | 23.02.2022 10:25 | Actualitate, Politica si Administratie

”Am fost provocat să spun de ce cred că unele investiții evoluează atât de greu și singura explicație pe care am dat-o la ”Cafeaua cu piper”, de la Antena 3 Pitești, cu privire la unele decizii luate de statul român de-a lungul timpului a fost una și plauzibilă.

Citește și: Vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu, gazda Forumului Business în Argeș

Dintr-o slugărnicie prost înțeleasă față de Uniunea Europeană, ne punem barieră și în documentația de atragere de fonduri europene și în cea ce privește mediul. Ne-am pus singuri piedici, am inventat tot felul de avize de dat, am amânat sau întrerupt o mulțime de proiecte din cauza celor mai ridicole motive… Am devenit brusc o țară verde, în plină criză energetică, cu facturi împovărătoare pentru cetățeni și administrația publică și falimentare pentru firme. De ce? Pentru că altă treabă nu mai avem, ne-am rezolvat toate problemele.

Citește și: APIA a demarat eliberarea de adeverințe pentru solicitanții schemei de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor pentru anul 2022

În plină criză energetică, ne închidem termocentralele, de exemplu. Polonia a refuzat să ajungă în această situație, iar cea mai mare putere din UE, Germania, de unde „luăm cu toții lumină”, tocmai ce a inaugurat o termocentrală în care a investit peste 1,8 miliarde de euro.”

Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *