Web Analytics

Ion Mînzînă, despre reacția primarului Ionică: „Nu știu de ce a fost deranjat. Este, totuși, o liberă exprimare”

de | 23.01.2020 16:02 | Actualitate

Astăzi a avut loc prima conferință de presă a PSD Argeș sub conducerea lui Ion Mînzînă, la care au participat  și președintele executiv Cristian Gentea împreună cu secretarul general – deputatul Simona Bucura Oprescu. Unul dintre subiectele dezbătute a fost candidatura lui Cristian Gentea pentru Primăria Pitești, care a fost anunțată vinerea trecută, la finalul alegerilor de la PSD Argeș, în urma cărora Ion Mînzînă a fost ales președinte al filialei județene. În data respectivă, Cornel Ionică- actualul primar al municipiului Pitești, era plecat în Peru. Întors în țară, acesta a declarat că se simte deranjat de faptul că Ion Mînzînă a anunțat candidatul PSD la Primărie în absența sa. Reacția completă: 

Cum comentează Ion Mînzînă reacția primarului Ionică:

„Am făcut o declarație care ține mai mult de dorința mea ca dl Cristian Gentea să fie.. Îmi păstrez declarația. Suntem un partid în care exprimarea este liberă. Sigur că da, eu îl văd pe dânsul în poziția aceasta, dar decizia finală va fi luată de către Adunarea Generală a organizației municipiului Pitești, împreună cu dl primar Ionică. Dânsul nu a participat nici la Adunarea Generală a organizației PSD Pitești, nici la alegerile pentru funcțiile la nivelul PSD Argeș.  Nu știu de ce a fost deranjat. Este, totuși, o liberă exprimare. Pot să afirm că varianta cea mai bună este dl Gentea. E un punct de vedere pe care îl voi duce inclusiv la nivelul organizației PSD Pitești, urmând ca membrii PSD Pitești să stabilească candidatul”, a declarat noul președinte PSD Argeș, Ion Mînzînă.

Cristian Gentea: „Candidatul pentru Primăria Pitești se va stabili în cadrul organizației municipale”

„Evident că dl Cornel Ionică avea tot dreptul să se supere, e primar în funcție, membru al organizației noastre. Îi dau dreptate. Repet, candidatul pentru Primăria Pitești se va stabili în cadrul organizației municipale, numai împreună cu dl Ionică. Nu s-a stabilit că dânsul nu mai candidează, nu s-a stabilit absolut nimic. Vom face un sondaj despre ce anume își doresc piteștenii pentru postul de primar”, a completat Cristian Gentea, preṣedintele executiv al PSD Argeṣ.

.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii