Web Analytics

Ion Mînzînă, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean: „Am ambiția ca Argeșul să devină prima atracție turistică din România”

de | 23.09.2020 11:52 | Politica si Administratie

„În Argeș sunt cei mai înalți munți din România, cel mai spectaculos drum din lume, adevărata Cetate a lui Vlad Țepeș, cel mai modern planetarium din sud-estul Europei și tot în Argeș avem triunghiul rupestru unic al mănăstirilor în piatră. În următorii 4 ani voi continua dezvoltarea infrastructurii rutiere din județ, pentru a facilita accesul la aceste obiective turistice.

Am obținut deja 2,4 milioane de euro pentru Cetatea Poienari și 9 milioane de euro pentru restaurarea a două clădiri de patrimoniu, Muzeul Județean și Galeria de Artă Schweitzer – Cumpăna.

Mă preocupă dezvoltarea turismului local/de țară, prin sprijinirea proprietarilor de pensiuni, realizarea unor produse specifice care să pună în valoare gastronomia tradițională, arta și cultura populară din județul Argeș.”

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizaţia Judeţeană Argeş

Cod unic de identificare mandatar financiar:  21200019.

Realizat de: Asociaţia Jurnal de Muscel

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Prima atracție turistica cu valutari în centru la Muntenia ca în anii 90. Bravo.
    Domnule Manzana, starpiti acele lichele din centru care păcălesc turistii. O rușine. Alo, politia locala, se aude? Politia locala ia șpagă de la ei?