Web Analytics
scris miercuri, 23.10.2024

Ion Mînzînă: „Am făcut un mare pas spre modernizarea Spitalului Judeţean”

Consiliul Județean Argeș a aprobat, săptămâna trecută, bugetul actualizat și sursele de finanțare pentru realizarea Laboratorului de Radioterapie de la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Este o investiție majoră care va fi finanțată prin PNRR.

Ion Mînzînă: „Am făcut un mare pas spre modernizarea Spitalului Judeţean”

„Investițiile record realizate de Consiliul Județean în ultimul mandat în domeniul sănătății, care depășesc 70 de milioane de euro din fonduri europene, de la bugetul de stat și județean, sunt o dovadă clară a priorității noastre: sănătatea argeșenilor. Proiectul Laboratorului de Radioterapie, finanțat prin PNRR, este o nouă dovadă a faptului că, pentru PSD Argeș și Guvernul condus de premierul Marcel Ciolacu, sănătatea este o prioritate. În luna mai am semnat contractul de finanțare cu Ministerul Sănătății pentru realizarea acestui vis mai vechi. Am făcut un mare pas spre modernizarea Spitalului Județean, care va oferi servicii medicale diversificate și de cea mai înaltă calitate pentru argeșeni.”, a declarat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș.

Proiectul Laboratorului de Radioterapie are o valoare totală de 93.545.424 de lei cu TVA, dintre care 70.187.215 de lei provin din fonduri PNRR, iar restul de 23.358.208 de lei este contribuția Consiliului Județean Argeș. Clădirea laboratorului va avea cinci etaje, va fi amplasată în vecinătatea Secției de Oncologie a Spitalului Județean și va fi dotată cu echipamente de ultimă generație.
M.S.

Citește și Echipa PSD, prezentă la târgul „Rod cu Spor” de la Goleşti

Citește și Ion Mînzînă: „Argeşul face un pas important spre un viitor mai verde şi mai sigur pentru elevii săi!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...