Web Analytics

Ion Mînzînă a rămas fără permis după ce a mers cu 102 km/h la Mărăcineni

de | 10.07.2021 11:00 | Actualitate

„La data de 9 iulie, poliţiştii Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat, de 62 de ani, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, fiind înregistrat de aparatul radar, cu viteza de 102 km/h.”

Bărbatul în cauză este nimeni altul decât Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș.

CITESTE SI Bărbat de 32 de ani, din Mioveni, înregistrat cu aparatul Radar cu viteza de 117 km/h, pe strada Calea Câmpulung, din Pitești

Acesta a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

„Persoana în cauză nu a avut obiecțiuni și a semnat procesul-verbal de contravenție”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

2 Comentarii

  1. ” … au depistat un bărbat, de 62 de ani, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, fiind înregistrat de aparatul radar, cu viteza de 102 km/h.”
    Eroare … mare eroare, ati incurcat varsta cu viteza !

  2. ” … au depistat un bărbat, de 62 de ani, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, fiind înregistrat de aparatul radar, cu viteza de 102 km/h.”
    Eroare … mare eroare, ati incurcat varsta cu viteza !