Web Analytics

Iohannis, slalom printre gunoaie să se tragă în poză cu susținătorii

de | 1.11.2019 22:35 | Actualitate

 
Primit triumfalist la Sala Sporturilor de către susținătorii liberali, președintele Klaus Iohannis a afișat un zâmbet optimist, atât în timpul cuvântărilor premierului desemnat de el, Ludovic Orban, și celorlalți lideri PNL dar și în timpul propriului discurs. Acesta a anunțat că “pesediștii văd venind cea mai mare înfrângere de după revoluție, le e frică și se agață cu disperare de putere. Rușine pesediștilor, o încasați! ”și a fost aplaudat frenetic. Discursuri de învingători au avut , de altfel toți vorbitorii, iar sala s-a ridicat în picioare cei prezenți fluturând stegulețele de hârtie albastră , glasată,cu numele lui Iohannis imprimat pe ele.
Pe care ulterior au uitat să le mai arunce la gunoi și le-au lăsat aruncate prin sala sporturilor,  (anterior  caracterizată ca fiind una foarte urâtă de liberalii de la centru). De altfel, chemat să se pozeze cu delegații, prin toate colțurile sălii sporturilor, Iohannis a făcut slalom printre sticlele de apă minerală aruncate pe jos de susținătorii săi.
 
Foarte solicitat la fotografii a fost și, desigur, premierul desemnat, Ludovic Orban ( care a anunțat că marți va avea prima ședință de Guvern), acesta fiind rugat să se tragă în poză cu diferiți foști și viitori directori de deconcentrate de prin Argeș ori din unul din cele șapte județe reprezentate la întâlnirea zonală. Pentru că, nu-i așa, o foto cu premierul dă bine pe Facebook, în actuala conjunctură.
 
Și dacă nu au reușit, un selfie la panoul cu Iohannis tot au făcut. În timp ce președintele s-a retras la discuții cu liderii zonali iar angajații strângeau în saci mizeria lăsată în urma mitingului electoral.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii