Web Analytics

Investiţii în derulare la Băiculeşti

de | 26.07.2018 14:10 | Economie, Politica si Administratie

Proiectul de asfaltare a DC 213 Argeșani – Băiculești – Zigoneni, investiție cu fonduri europene, pentru care a avut loc deja licitația de execuție a lucrărilor aferente celor 5,4 km de drum comunal a ajuns în faza contestațiilor. „Licitația la DC 213 e în contestație. Asta-i procedura, ce să facem?! Sper să se deblocheze cât mai repede, pentru că acolo am termen de execuție noiembrie 2019 și nu e de joacă. Mai am promisiuni pentru DJ 704 H Valea Gazelor – Noapteș, pentru astfalt, și ar mai fi de enumerat, dar la momentul potrivit ”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, primarul Niculae Dragnea.
Investiții în derulare au loc și la două școli din comună. dar și la dispensar. Se lucreză la două toalete, una la Școala Valea Brazilor și cealaltă la Școala Băiculeşti, precum și la reabilitarea dispensarului uman”, a mai declarat, pentru Jurnal de Argeș, edilul-șef al comunei Băiculești.
Urmează implementarea unui nou proiect finanțat din fonduri europene: amenajarea unui teren multifuncțional de sport în incinta fostei clădiri administrative din satul Tutana, proiect pentru care, în luna mai, primarul Niculae Dragnea a semnat, la AFIR Târgoviște, contractul de finanțare. „Am obținut finanțarea. Suntem pe proceduri, dar puțin probabil să înceapă anul acesta”, a mai precizat primarul Neculae Dragnea.
I.M.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii