Web Analytics

Investiţii importante finanţate de CJ Argeş şi inaugurate la Băbana şi Răteşti

de | 27.12.2017 12:15 | Politica si Administratie

19 Babana02Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, și vicepreședintele Ion Mînzînă au participat joi, 21 decembrie, la inaugurarea a două obiective de investiții în comunele Băbana și Rătești.

Astfel, în comuna Băbana, primarul Bebe Ivan a finalizat construirea vestiarului și a grupului sanitar de la Școala Băbana, școală unde învață 154 de elevi. Pentru realizarea acestei investiții Consiliul Județean Argeș a alocat 25.000 de lei.
19 RatestiLa Rătești clădirea dispensarului uman a fost reabilitată și modernizată. Cu cei 100.000 de lei, de la bugetul Consiliului Județean Argeș, primarul Cornel Petrică a schimbat instalațiile termice, electrice și sanitare și a achiziționat o centrală termică nouă. Aici funcționează un cabinet medical cu medic de familie și asistentă dar și o farmacie. Fiind vorba de o clădire destul de mare, care acum oferă toate condițiile desfășurării unor activități medicale la standarde ridicate, Consiliul Local și primarul comunei Rătești oferă, gratuit, spații medicilor care vor să-și deschidă un cabinet de specialitate aici. Chiar în centrul comunei, lângă Dispensar, se află și grădinița care, de asemenea, a fost renovată tot cu fonduri de la Consiliul Județean Argeș.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii