Web Analytics

Investiții europene pentru o viață demnă: bolnavii de Alzheimer din Galați au acces la un centru public de îngrijire modern

de | 11.01.2019 14:00 | Actualitate

De aproape trei ani, în municipiul Galați funcționează un modern centru de stat destinat îngrijirii și tratamentului bolnavilor cu Alzheimer, cu 30 de locuri, care oferă condiții de viață civilizate pentru pacienți. Circa o jumătate de milion de euro – bani europeni – au fost investiți pentru realizarea centrului, o investiție deosebit de importantă în condițiile în care persoanele atinse de această boală nu pot fi îngrijite în familie decât cu imense sacrificii, fiind necesară în fiecare caz îngrijirea instituționalizată.

Citește tot articolul pe:   Viața Liberă Galați

Articol realizat pentru www.PressHub.ro/BaniEuropeni de  Viața Liberă Galați,  în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii