Web Analytics

S-a întrerupt alimentarea cu gaze naturale în comuna Vedea

de | 18.12.2018 13:04 | Actualitate

Distrigaz Sud Rețele aduce următoarele precizări cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în localitatea Vedea, Strada Principală, județul Argeș:

Astăzi, 18 decembrie 2018, a fost înregistrată o scădere de presiune la una dintre stațiile de reglare-măsurare ce alimentează județul Argeș, situație ce a afectat clienții din localitatea Vedea, cu imobile situate în strada Principală.

Acest incident, datorat scăderii de presiune la stația de reglare-măsurare deținută de către compania Petrom, a impus sistarea alimentării cu gaze naturale pentru clienții din zona respectivă. Au fost afectați circa 180 clienți casnici și 19 non-casnici. Reluarea alimentării cu gaze naturale se va face în cursul zilei de astăzi, după repunerea în funcțiune de către Petrom a stației de reglare-măsurare presiune.

În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, Distrigaz Sud Rețele roagă clienții să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate și cele cu flacără de veghe.

În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la numărul unic 021 9281.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii