Web Analytics
scris miercuri, 05.06.2024

Interviul lui Bulf despre Gentea a surclasat audienţa articolelor despre contracandidaţi

În cifre seci și reci, fiindcă statisticile Google nu mint, interviul cu Cătălin Bulf despre primarul Cristian Gentea a fost vedeta zilei de miercuri, 29 mai, pe jurnaluldeargeș.ro. El a fost postat în ediția electronică a ziarului nostru după amiaza și în doar câteva ore a adunat 9091 de accesări (vezi captura foto).

Interviul lui Bulf despre Gentea a surclasat audienţa articolelor despre contracandidaţi

În același segment orar, două materiale despre principalii competitori politici de la PNL Argeș, postate tot pe jurnaluldearges.ro, au înregistrat audiențe de câteva zeci de ori (!!!) mai mici. Ca să exemplificăm, articolul despre Mihai Coteț, candidatul PNL la Primăria Pitești, a a fost văzut de 138 persoane, deci a avut o audiență mai mică de 65 de ori față de interviul lui Cătălin Bulf despre Cristian Gentea. Iar materialul despre Radu Perianu, candidatul PNL la Consiliul Județean, a fost văzut de doar 89 de persoane, deci a avut o audiență și mai mică, de 102 de ori mai puțin decât interviul despre primarul Piteștiului. Ce ar mai fi de adăugat? Poate doar… succes tuturor la alegerile de pe 7 iunie!
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Cătălin Bulf: „Dl Gentea este exemplul cel mai bun că politica şi morala nu sunt ca apa şi uleiul, se pot îmbina şi pot genera succes”

Citește și Ion Mînzînă și Cristian Gentea, la Târgul Serviciilor Sociale din Argeș

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită