Web Analytics

Intervenții ale pompierilor argeșeni

de | 21.10.2018 13:14 | Actualitate

Pe 19.10.2018 un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Bradu au intervenit în localitatea Oarja, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. A ars autoturismul în proporție de 100%.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Moșoaia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars: aproximativ 1.000 mp de vegetație uscată și 4 pomi fructiferi.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit în localitatea Băiculești, sat Zigoneni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată și care s-a extins și la o cultură de porumb. Au ars: aproximativ 5.000 mp vegetație uscată și 1.000 mp cultură de porumb.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de Pompieri Costești – Punctul de Lucru Stolnici a intervenit în localitatea Stolnici, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată și litieră de pădure. Au ars: aproximativ 5 ha de miriște, 3.000 mp lizieră de salcâm și 500 mp litieră de stejar.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu – Punctul de Lucru Rociu a intervenit în localitatea Rociu, sat Șerbănești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată.

Au ars: vegetație uscată și coceni de porumb tocați în urma recoltării pe o suprafață de aproximativ 4 ha.

Pe data de 20.10.2018 un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Căteasca, A1, Km 100, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars: vegetație uscată și coceni de porumb pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă, un echipaj cu autoscara mecanică și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Pitești au intervenit în municipiul Pitești, strada Aleea Salciei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unui apartament situat la etajul 3, cu degajare mare de fum. A ars grăsimea din cratița uitată pe aragaz.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii