Intervenție de patru ore și jumătate a pompierilor la Brăduleț

de | 25.11.2018 13:34 | Actualitate

În data de 24 noiembrie 2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Astfel, două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit în localitatea Brăduleț, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă, cu posibilități de extindere la locuința învecinată.

La intervenție au participat și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Brăduleț și Domnești, cu câte o autospecială. Acțiunea de stingere a durat aproximativ patru ore și jumătate. Au ars: acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 300 mp, aparatura electronică, electrocasnică și mobilier;

De asemenea, două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni au intervenit în localitatea Călinești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o locuință. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarului, de 21 de ani, care prezenta plăgi tăiate la mâna dreaptă, dar a refuzat transportul la spital.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii