Web Analytics

Internaţional Lazăr Company, premiată de francezii de la Renault

de | 30.08.2018 14:00 | Economie

Luna trecută, compania argeșeană de transport rutier de mărfuri Internațional Lazăr Company a fost premiată de Grupul Renault Nissan Mitsubishi pentru „Operațional Excellence“ în cadrul reuniunii anuale a furnizorilor de servicii de transport și logistică, care a avut loc la începutul lui iulie la Guyancourt, Franța. Calitatea serviciilor, inovația și punctualitatea au fost printre atributele care au propulsat compania românească către acest premiu.

„În termeni de reducere a costurilor, este o companie cu idei inovative, având rolul principal în proiectarea și testarea semiremorcilor cu podea dublă și alte vehicule ușoare; în termeni de agilitate, este orientată către client, proactivă și implicată pentru a rezolva situațiile neprevăzute“, au punctat reprezentanții Renault.
În motivațiile pentru acordarea prestigiosului premiu s-a mai menționat că firma de transport românească a menținut criteriile de calitate Clasa A în fiecare semestru, manageriând foarte bine activitățile de tip „just în time”: o comunicare foarte bună și o rată bună a anunțării incidentelor. Internațional Lazăr Company s-a remarcat printr-un nivel ridicat de punctualitate a livrărilor și de suport în realizarea transporturilor urgente, acoperind un perimetru larg, din Rusia până în Maroc.
„Este o surpriză mare pentru noi, mulțumim pentru apreciere și încrederea acordată. Suntem mândri de acest premiu și sperăm că în viitor să continuăm cu același profesionalism“, a declarat Cătălin Lazăr, directorul comercial al Internațional Lazăr Company. La ceremonia de premiere, compania românească a fost reprezentată de Ion Lazăr, directorul general al companiei, și de Cătălin Lazăr, directorul comercial.
F. Silvestru

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii