Web Analytics

Interceptări cu ex-prefectul Davidescu în dosarul de corupţie al avocatului Radu Nistor

de | 16.03.2016 23:11 | Dezvăluiri

# Exclusiv. Stenograme explozive # Nistor către Davidescu: ”E o mită la DNA. Răspunde. E urgent. Şi important”. Ulterior, Radu Nistor s-a întâlnit cu fostul prefect şi l-a avertizat că este interceptat, DNA acuzându-l că a furnizat informaţii nedestinate publicităţii.

De aproape doi ani și jumătate, la Curtea de Apel Pitești se judecă un proces în care cunoscutul avocat Radu Nistor este acuzat de divulgare de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, trafic de influenţă și fals în înscrisuri sub semnătură privată, toate săvârşite în legătură directă cu infracţiunea de trafic de influenţă.  Procurorii îi impută acestuia faptul că, în calitate de apărător al fostului director al Direcţiei Silvice, Ion Dobrinoiu, a avut acces la date din dosar pe care le-a folosit pentru a-l pune în temă pe prefectul din 2011, Gogu Davidescu, cu privire la faptul că acesta era, la rândul său, monitorizat de către DNA. Concret, analizând dosarul clientului Dobrinoiu (apropiat al prefectului de atunci), Nistor a aflat că Gogu Davidescu a fost interceptat şi l-a informat pe acesta cu privire la toate detaliile din speţa mitei la Direcţia Silvică.

Conform procurorilor DNA, „într-un alt context, în perioada noiembrie 2010 – februarie 2011, Nistor a pretins şi primit suma de 2.000 euro de la un denunţător (n. red. – boxerul Sorin Tănăsie), lăsându-l să creadă că are o influenţă reală asupra completului de judecată de la Tribunalul Argeş care judeca apelul formulat de acesta în dosarul pentru care a fost trimis în judecată. Ulterior, Radu-Cristian Nistor a falsificat prin contrafacerea scrierii şi a semnăturii şi trei înscrisuri pe care le-a depus în dosarul în care era judecat denunţătorul. De altfel, Tribunalul Argeş a admis apelul, înlocuind condamnarea la pedeapsa închisorii pentru o perioadă de 2 ani şi 2 luni (pronunţată de instanţa de fond) cu aplicarea unei amenzi administrative în cuantum de 1.000 lei. Decizia Tribunalului a fost însă casată în totalitate de Curtea de Apel Piteşti, fiind menţinută sentinţa iniţială pronunţată de instanţa de fond”.  În fine, cei de la DNA mai spun că avocatul piteștean a determinat un martor „să-şi retragă denunţul formulat împotriva sa şi să facă declaraţii necorespunzătoare adevărului în faţa organului de urmărire penală.”  Vă prezentăm în premieră în cele ce urmează detalii spectaculoase din acest dosar în care apar nume grele din Argeș.

Avocatul Radu Nistor a fost monitorizat un an și jumătate

Concret, pe 30 mai 2012, Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că avocatul Radu Nistor, care era apărător al lui Ion Dobrinoiu (pe vremea aceea director la Direcția Silvică Argeș) într-un dosar de corupție, după ce a luat cunoştinţă de actele de urmărire penală din dosar, a divulgat date şi informaţii nedestinate publicităţii din acel dosar prefectului Gheorghe Davidescu, faţă de care se efectuau cercetări penale în aceeaşi cauză.
Conform procurorilor DNA, „din actul de sesizare au rezultat indicii conform cărora numitul Tănăsie Sorin-Eugen i-ar fi remis inculpatului Nistor Radu Cristian suma de 2.000 euro, pentru ca acesta la rândul său să intervină la completul de apel din cadrul Tribunalului Argeş, în vederea adoptării unei soluţii favorabile acestuia. Denunţătorul a precizat printre altele că inculpatul NISTOR RADU CRISTIAN l-a determinat să-şi retragă denunţul şi declaraţiile de martor date sub prestare de jurământ într-un dosar penal, lăsând să se înţeleagă că există o înţelegere cu procurorul de caz, iar ulterior i s-a restituit acestuia şi suma de bani dată inculpatului NISTOR RADU CRISTIAN pentru traficarea influenţei”.
Cronologic, pe 24 februarie 2012, Ion Dobrinoiu a fost reţinut preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, reţinerea dispunându-se pe o durată de 24 de ore, de la 24 februarie 2012 ora 02:30 până la 25 februarie 2012 ora 02:30 inclusiv.
Infracţiunea reţinută în sarcina sa a fost săvârşită în contextul în care acesta, în calitate de director coordonator al Direcţiei Silvice Piteşti, a primit cu titlu de mită suma de 12.000 lei de la administratorul unei firme din Stoeneşti, pentru a-i facilita acestuia din urmă atribuirea unui contract de exploatare masă lemnoasă din domeniul silvic public. Radu Nistor a fost avocatul lui Dobrinoiu în dosar.
Și, după cum spun procurorii, „La data de 24 februarie 2012, Tribunalul Argeş – Secţia Penală a luat în examinare, spre soluţionare în primă instanţă propunerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti cu privire la arestarea preventivă a inculpatului Dobrinoiu Ion, la apelul nominal făcut în şedinţa Camerei de Consiliu răspunzând inculpatul, în stare de reţinere, şi asistat de avocaţii aleşi (…) şi inculpatul NISTOR RADU CRISTIAN, ambii avocaţi în cadrul Baroului Argeş, cu împuterniciri avocaţiale aflate la dosar. Cu această ocazie, apărătorilor aleşi li s-au pus la dispoziţie de către instanţă dosarul cauzei şi au studiat actele de urmărire penală”.
De precizat că propunerea de arestare preventivă a fost soluţionată în camera de consiliu a Tribunalului Argeş, fără accesul altor persoane în afara apărătorilor inculpatului.
De altfel, conform art. 1491 alin. 4 din C.pr.pen., propunerea de arestare a inculpatului în cursul urmăririi penale se soluţionează în camera de consiliu de un singur judecător indiferent de natura infracţiunii, iar conform alin. 5 din acelaşi articol, inculpatul este adus în faţa judecătorului şi va fi asistat de apărător.
Din acest text de lege rezultă cu certitudine caracterul nepublic al şedinţei în care se soluţionează propunerea de arestare preventivă a inculpatului în cursul urmăririi penale, iar apărătorul inculpatului este obligat să păstreze confidenţialitatea şi să nu divulge informaţii din dosar care să afecteze urmărirea penală.
Prin încheierea din 24 februarie 2012, instanţa a admis propunerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti şi a dispus arestarea preventivă a lui Dobrinoiu pentru 29 de zile. Pe 19 martie 2012, Dobrinoiu a fost trimis în judecată.
Conform procurorilor anticorupție, „din actele de urmărire penală efectuate în cauză au rezultat probe conform cărora, după soluţionarea în primă instanţă, în data de 24 februarie 2012, a propunerii de arestare preventivă a inculpatului DOBRINOIU ION formulată de către Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti, inculpatul NISTOR RADU CRISTIAN, după ce a studiat actele de urmărire penală aflate la dosarul cauzei (între care se aflau şi autorizaţiile emise de instanţa competentă pentru interceptarea şi înregistrarea convorbirilor/comunicărilor telefonice l-a contactat imediat, atât telefonic, cât şi în mod direct pe un alt făptuitor din dosar – Davidescu Gheorghe – şi i-a divulgat acestuia date din dosar, respectiv că se efectuează cercetări penale şi împotriva sa şi că i-au fost interceptate convorbirile telefonice în respectiva cauză, aspecte care au fost preluate la scurt timp şi în presa locală”.
Relevante în acest sens sunt convorbirile şi comunicările telefonice interceptate şi înregistrate în baza autorizaţiei emise de Tribunalul Argeş.
Astfel, pe 23 februarie 2012, ora 21:14:14, avocatul Radu Nistor, după ce a luat la cunoştinţă că se efectuează urmărirea penală faţă de persoane cu funcţii de conducere din cadrul Direcţiei Silvice Argeş al Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti i-a dat un SMS lui Gheorghe Davidescu cu următorul conţinut:
„E o mită la DNA. Răspunde. E Urgent. Şi Important.”

Gheorghe Davidescu, către Nistor: „Ce vrei?”/Radu Nistor: „Simplu! Ă… Dobrinoiu!”

Tot pe 23 februarie 2012, începând cu ora 21:15:07, Radu Nistor poartă cu Gheorghe Davidescu o discuţie telefonică în care îl informează că se efectuează cercetări faţă de Ion Dobrinoiu, directorul Direcţiei Silvice Argeş. Iată cele mai importante aspecte ale discuției:
,,…Davidescu Gheorghe: Ce vrei?
Radu Nistor: Simplu! Ă…
D.G.: Deci…
R.N.: DOBRINOIU!
D.G.: Unde eşti, mă?
R.N.: La DNA!
D.G.: Da!
R.N.: Deci un client de-al meu de la Câmpulung, şi-l aduc acuma şi vor să dea declaraţie că… o şpagă către Dobrinoiu!
D.G.:… (neinteligibil)… unde eşti acuma?
R.N.: În sediul DNA-ului!
D.G.: Păi şi…
R.N.: Acum am ieşit afară! Am ieşit afară…”
Pe 24 februarie 2012, după ce l-a asistat pe Ion Dobrinoiu la Tribunalul Argeş în dosarul în care s-a formulat propunere de arestare preventivă faţă de acesta, Radu Nistor a purtat o altă discuţie cu Gheorghe Davidescu, solicitându-i acestuia să se întâlnească urgent pentru a-i comunica aspecte legate de actele de urmărire penală din dosar de care a luat la cunoştinţă cu prilejul studierii dosarului la instanţă.

Fostul prefect Davidescu către o ziaristă: „… să mă fileze cât or vrea”

Procurorii anticorupție au constatat că „la scurt timp informaţiile privind interceptarea şi înregistrarea convorbirilor şi comunicărilor telefonice ale numitului Davidescu Gheorghe în dosarul în care a fost arestat preventiv Dobrinoiu Ion, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, au ajuns la presa locală, iar ulterior aceste aspecte au fost aduse la cunoştinţa opiniei publice prin articole de presă”.
Relevantă în acest sens este convorbirea telefonică pe care Davidescu o poartă în data de 25.02.2012, începând cu ora 12:09:29 cu o doamnă (n. red. – o ziaristă din presa locală din Argeș):
„…DOAMNA: Bună ziua.
Davidescu Gheorghe: Bună ziua.
DOAMNA: Ce faceţi, domnu’ prefect?
D.G.: Mă plimb.
DOAMNA: Aveţi în spate, vreo maşină de filaj? Ha, ha…
D.G.: Să-i f… (n.r. înjură), că…
DOAMNA: A! Ha, ha, ha…
D.G.: Că să…, să mă fileze cât or vrea.
DOAMNA: Pe bune, cred că mai au să vă mai intre…, nu ştiu, Doamne, Dumnezeule, prin buzunare…
D.G.: Da, da.
DOAMNA:… prin…
D.G.: Da.
DOAMNA:… prin… Cine vă vrea capu’, domnu’ prefect?
D.G.: Nu ştiu…
DOAMNA:… vr…
D.G.: Nu…
DOAMNA: Făceţi-mi şi mie…
D.G.:… n-a reuşi acu’…
DOAMNA:… marea revelaţie, că nu mai…
D.G.: N-am reuşit…, n-a reuşit…
DOAMNA: N-aţi reuşit?
D.G.:… să aflu.
DOAMNA: N-aţi reuşit să aflaţi?
D.G.: Îî. Caut să aflu. Poate… aflu până la urmă.
DOAMNA: Ă…
D.G.: Nu ştiu.
DOAMNA: Pentru că ce…, mă rog, adică ştiţi toate discuţiile, că tocmai ce m-am despărţit şi dă…
D.G.: Da.
DOAMNA:… prietenu’ dumneavoastră, şi… cordial şi aşa. Deci, eu asta vreau să ştiu. O să scriu de interceptările ăstea de rahat…
D.G.: Da.
DOAMNA:… că suntem într-o…
D.G.: Ăstea…, suntem un stat dă…
DOAMNA: Nu…
D.G.: Vai de mama…
DOAMNA:… pe cuvânt…
D.G.:… noastră… poate aşa ceva. Deci, este incredibil. Este incredibil.
DOAMNA: Deci, eu ştiu că suntem şi acuma ascultaţi, da’, mă-ntreb pentru …
D.G.: Ştiu…
DOAMNA:… ce?
D.G.:… ştiu, ştiu. Şi eu la fel. Da’, nu ştiu. Nu înţeleg. Atâta timp cât eu ţin telefoanele la vedere tot timpu’, nu mă ascund niciodată, vorbesc cu toată lumea, că n-am ce ascunde şi ce piti. Nu, nu pricep, dar, e adevărat, cineva vrea….”.
În fața procurorilor, Radu Nistor a recunoscut: ,,…De asemenea, m-am dus la Davidescu Gheorghe acasă şi i-am spus despre această situaţie, inclusiv despre faptul că a fost interceptat cca. 4 luni şi motivaţia acestor interceptări telefonice, toate acestea întâmplându-se în data de 24 februarie 2012”.

Declarația dată la DNA de fostul prefect Davidescu

Audiat ca martor, fostul prefect Davidescu a recunoscut că pe 24 februarie 2012 a fost sunat de către Radu Nistor, după care s-au întâlnit la domiciliul său, ocazie cu care acesta i-a adus la cunoştinţă că îi sunt interceptate convorbirile şi comunicările telefonice începând cu luna octombrie 2011. Iată ce a declarat Davidescu în fața procurorilor: ,,…În după-amiaza zilei următoare, am fost contactat din nou de Nistor Radu Cristian care mi-a cerut să ne întâlnim. M-am întâlnit astfel cu Nistor Radu Cristian, în după-amiaza acelei zile, ocazie cu care acesta mi-a spus că la judecarea cererii de arestare preventivă a lui Dobrinoiu Ion, studiind actele aflate la dosarul cauzei, în calitate de avocat al acestuia, a luat la cunoştinţă despre faptul că toate convorbirile mele telefonice au fost interceptate începând cu luna octombrie 2011. Nu-mi amintesc dacă Nistor Radu Cristian mi-a spus că, în respectiva cauză, cu excepţia mea şi a lui Dobrinoiu Ion, au mai fost interceptate telefonic şi alte persoane. În această situaţie, înţelegând că se efectuează cercetări penale în cauza respectivă şi împotriva mea, tot atunci am încheiat un contract de asistenţă juridică cu avocatul Nistor Radu Cristian pentru ca eventual acesta să mă asiste în cauză…”.

Denunţul boxerului Tănăsie împotriva avocatului Radu Nistor: „Mi-a spus că poate interveni la judecătoarea L.I.”

Relevantă în acest sens este declaraţia martorului denunţător Tănăsie Sorin-Eugen din data de 13 august 2012, care a făcut următoarele precizări: ,,…După ce am primit acea pedeapsă cu executare avocatul Nistor Radu Cristian mi-a spus să aşteptăm să vedem la cine pică dosarul pentru că în funcţie de complet mă poate ajuta. Din câte îmi amintesc, după ce a văzut completul la care picase dosarul la Tribunalul Argeş, avocatul Nistor Radu Cristian m-a apelat de pe un telefon aparţinând unei alte persoane, despre care mi-a spus că de pe acel telefon poate vorbi, pe telefonul meu şi mi-a spus că la instanţa de apel mă costă 2.000 euro pentru ca să-mi obţină o hotărâre de achitare cu aplicarea unei sancţiuni cu caracter administrativ. Mi-a spus că poate interveni la judecătoarea L.I. (Lazăr Irina, singura din complet cu aceste inițiale, n.red) din cadrul Tribunalului Argeş, pe care eu am recunoscut-o după o planşă fotografică la data de 26 iunie 2012 şi că-mi poate obţine o hotărâre de achitare. Din discuţiile purtate cu avocatul, acesta mi-a dat de înţeles că practic 500 de euro i-ar rămâne lui, iar 1.500 i-ar da judecătoarei… Iniţial în acest dosar a existat un avocat din oficiu, după care s-a prezentat avocatul Nistor Radu Cristian, care mi-a susţinut interesele. Din câte îmi amintesc eu, completul de judecată de la Tribunalul Argeş era format din două judecătoare, una fiind cea care am recunoscut-o în data de 26 iunie 2012 de pe o planşă fotografică, respectiv L.I. ( probabil Lazăr Irina, n.red)…”.

O spun procurorii DNA: „Martorul denunţător Tănăsie Sorin-Eugen a precizat că inculpatul Nistor Radu Cristian l-a lăsat să creadă că poate interveni la judecătoarea L.I. din cadrul Tribunalului Argeş”

Radu Nistor a intrat ca avocat al pugilistului Sorin Tănăsie după ce acesta fusese condamnat la închisoare cu suspendare de către Judecătoria Piteşti pentru alcoolemie.
La Tribunalul Argeș, cu Radu Nistor apărător, sentinţa a fost schimbată la 180 de grade, Tănăsie fiind scos basma curată. Curtea de Apel Piteşti, instanţa superioară, avea însă să caseze în totalitate sentinţa Tribunalului şi să stabilească cum că cea emisă anterior era perfect corectă şi, în consecinţă, boxerul trebuie să plece la puşcărie.
Din spatele gratiilor, Tănăsie avea să dea însă lovitura de graţie fostului său avocat. Supărat că nu a scăpat de executarea pedepsei, pugilistul a formulat autodenunţ la DNA pe 26 iunie 2012, acuzând că i-a dat lui Radu Nistor suma de 2.000 de euro cu scopul de a influenţa decizia judecătorului. Tănăsie nu a putut face dovada respectivei mite decât prin nişte declaraţii ale martorilor provenind din familia sa (soţia şi un cumnat).
După cum spun procurorii DNA în rechizitoriu, „Martorul denunţător Tănăsie Sorin-Eugen a precizat că din suma totală de 2.000 euro pretinsă de inculpatul NISTOR RADU CRISTIAN, 500 euro îi revin acestuia, iar suma de 1.500 euro va fi remisă de inculpat magistraţilor din completul de judecată pentru ca aceştia să adopte soluţia favorabilă. De asemenea, martorul denunţător Tănăsie Sorin-Eugen cu ocazia denunţului a precizat că inculpatul Nistor Radu Cristian l-a lăsat să creadă că poate interveni la judecătoarea L.I. (probabil Lazăr Irina, n.red) din cadrul Tribunalului Argeş, care făcea parte din completul de judecată şi prin aceasta poate să-i obţină o hotărâre de achitare”.

Radu Nistor către Tănăsie: „Ori cădem amândoi, ori nu cade nici unul în faza asta”

Conform procurorilor DNA, „Fapta de instigarea la mărturie mincinoasă săvârşită de inculpatul NISTOR RADU CRISTIAN rezultă şi din convorbirea purtată în mediul ambiental la data de 25 octombrie 2013, de către acesta cu martorul denunţător Tănăsie Sorin-Eugen”.
Iată mai jos fragmente din conversația incriminată:
,,…NISTOR RADU CRISTIAN: Spui că nu e adevărat. M-am întâlnit cu foarte multe persoane, nu îmi aduc aminte de Radu Nistor.
***
NISTOR RADU CRISTIAN: …(neinteligibil)… Nu domne, m-am întâlnit cu doi oameni, care e problema. Problema este următoarea… (neinteligibil)…
Tănăsie Sorin-Eugen: Nu, pe bune, numai, că mie mi s-a luat, să mor de nu mergi cu mine la, la încercare, la noroc. Cad tot eu, iar fac pârnaie, a doua oară.
NISTOR RADU CRISTIAN: Cum să faci tu, nu cade nimeni. Ori cădem amândoi, ori nu cade nici unul în faza asta.
***
TSE : Păi eu am zis cum mi-ai, cum m-ai învăţat, cum ălea, da domne, am dat-o eram supărat pe el, din duşmănie…
NISTOR RADU CRISTIAN: Da, da, da.
TSE: …din ălea…”
 „Fapta inculpatului NISTOR RADU CRISTIAN, avocat în cadrul Baroului Argeş, care în perioada 15 septembrie 2013 – 25 octombrie 2013, în mod direct sau prin intermediar, respectiv prin PM, l-a determinat pe martorul denunţător TSE să-şi retragă denunţul formulat împotriva sa şi să facă declaraţii necorespunzătoare adevărului în faţa organului de urmărire penală, întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de instigare la mărturie mincinoasă”, spun procurorii DNA.

Soția boxerului Tănăsie: „Avocatul Radu Nistor Cristian mi-a spus că nu-mi mai poate restitui această sumă de bani, deoarece la rândul lui a dat-o judecătorilor de la Tribunalul Argeş care au judecat apelul soţului meu”

După ce boxerul Sorin Tănăsie a fost condamnat definitiv la închisoare de către Curtea de Apel Pitești, soția acestuia s-a dus la Radu Nistor ca să își ceară banii înapoi. Audiată ulterior în cadrul dosarului de corupție, aceasta le-a declarat procurorilor: „…Cu ocazia întâlnirii, care a avut loc la cabinetul avocatului Radu Nistor Cristian, acesta mi-a relatat faptul că a fost o eroare judiciară din partea Curţii de Apel Piteşti, în sensul judecării soţului meu în lipsă, menţinând hotărârea primei instanţe prin care a fost condamnat. La momentul la care m-am întâlnit cu avocatul Radu Nistor Cristian i-am cerut să-mi înapoieze suma de 2.000 euro, sumă despre care soţul meu Tănăsie Sorin-Eugen îmi spusese că i-a dat-o pentru ca avocatul să intervină la judecător de la Tribunalul Argeş pentru ca soţul meu să obţină o hotărâre favorabilă. Avocatul Radu Nistor Cristian mi-a spus că nu-mi mai poate restitui această sumă de bani, deoarece la rândul lui a dat-o judecătorilor de la Tribunalul Argeş care au judecat apelul soţului meu…”
După ce boxerul Sorin Tănăsie a devenit denunțător al lui Radu Nistor, avocatul piteștean s-a deplasat personal în data de 16 septembrie 2013 şi a luat legătura cu Tănăsie după ce acesta a fost audiat în calitate de martor la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Craiova, ocazie cu care i-a transmis acestuia că îi va restitui suma de bani. În aceași seară, banii i-au fost returnați lui Tănăsie. Conform procurorilor, „faptul că inculpatul NISTOR RADU CRISTIAN a primit de la martorul denunţător Tănăsie Sorin-Eugen suma de 2.000 euro rezultă şi din convorbirea înregistrată în mediul ambiental la data de 25 octombrie 2013, purtată între cei doi, din discuţie”.
Iată mai jos fragmente din dialogul dintre Tănăsie și Radu Nistor.
,,…Tănăsie Sorin-Eugen: Nu, că mie acuma mi-e frică iar şi cu băiatul ăla de venea atunci cu mine, cu Aurel, că el a ţinut, atunci când am venit, a ţinut banii şi ălea şi ăla acolo la serviciu, unde lucrează, unde era înainte PIC-ul, Succes îi spune. Şi şeful de acolo, tatăl ăluia, tot aşa, lucrează la DNA şi ăla.
NISTOR RADU CRISTIAN: Care?
TSE: Băiatul ăla de venea el cu mine.
NISTOR RADU CRISTIAN: Păi l-a audiat, l-a audiat şi pe el?
TSE: Da, da.
NISTOR RADU CRISTIAN: Îîî?
TSE: Da, da
NISTOR RADU CRISTIAN: Şi ce a spus?
TSE: A spus că am venit cu el, că el a ţinut banii tot drumul şi când a fost, am venit i-am luat de la maşină şi ţi i-am dat ţie.
NISTOR RADU CRISTIAN: A văzut că mi i-ai dat mie?
TSE: N-a văzut când ţi i-am dat ţie, dar d-aia i-am luat, să ţi-i aduc şi…
NISTOR RADU CRISTIAN: Păi şi ştia pentru ce, că-s pentru judecător. (neinteligibil n.n.)
TSE: Păi ştia că i-am zis că pentru tine, că…
NISTOR RADU CRISTIAN: Dar nu pentru judecător nu?
TSE: Nu, că ce pentru…..
NISTOR RADU CRISTIAN: Ştia ceva de judecător?
TSE: Nu, ştia de judecător, ştia de tine, că te.., na că cu ăia, dă… câştig eu soluţie favorabilă… eu ştiu?
NISTOR RADU CRISTIAN: Da’ nu i-ai spus nimic ăsta de… (neinteligibil n.n.)… de judecătoare, nu, ăluia lui Aurel?
TSE: Nu, nu!
NISTOR RADU CRISTIAN: Dar nu ştie că mi i-ai dat, că n-a fost când mi i-ai dat mie banii, nu?
TSE: Ştie că eu am venit, i-am luat de la maşină şi ţi i-am dat ţie.
NISTOR RADU CRISTIAN: A văzut când mi-ai dat mie banii? Nu!
TSE: N-a văzut, dar ştia că sunt pentru tine.
Material realizat de Denis Grigorescu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole