Web Analytics

Întâlnire de lucru cu secretarul de stat în MTS la Sala Sporturilor Pitești

de | 7.04.2021 17:29 | Actualitate, Sport

 

Vicepreședintele C.J. Argeș, Adrian Bughiu a participat la o întâlnire de lucru cu secretarul de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, Csongor Oltean.

Întâlnirea a avut loc la Sala Sporturilor Trivale din Pitești, iar discuțiile s-au axat pe următoarele teme principale: descentralizarea, strategia națională pentru tineret, respectiv modificarea legislației în vigoare, programele și proiectele inițiate și derulate de Ministerul Tineretului și Sportului.

Secretarul de Stat, Csongor Oltean, a transmis că, în prezent, se lucrează la documentul privind alocarea sumelor pentru sport și tineret din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Conform propunerilor înaintate, se așteaptă ca suportul bugetar pentru următorii 5 ani să fie de 300 de milioane de euro.

 

Citește și Container pentru decontaminarea personalului medical la Substația de Ambulanță Costești

 

Pe de altă parte, vicepreședintele C.J. Argeș a lansat oficialului MTS propunerea ca la nivelul județului să fie elaborată strategia județeană pentru tineret, punându-se astfel bazele unor acțiuni și proiecte concrete susținute în plan local și național.

Mai trebuie spus că pentru anul 2021, în bugetul Consiliului Județean Argeș a fost alocată suma de 500 de mii lei pentru desfășurarea de acțiuni legate de sport, tineret și cultură.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii