Întâlnire cu uşile închise la Primăria Piteşti, între avocatul Pavel Abraham şi reprezentanţii muncitorilor de la Arpechim

de | 24.06.2015 20:41 | Culise

Cu ușile închise, departe de ochii și urechile presei, săptămâna trecută a avut loc în sala de ședințe a Primăriei Pitești o întâlnire care ar trebui să intereseze serviciile de informații și nu numai. O parte dintre reprezentanții asociației „Justiție până la capăt”, ONG-ul care pretinde că apară interesele foștilor și actualilor angajați de la Arpechim, s-a întâlnit cu celebrul avocat Pavel Abraham. Ca detaliu de culoare, întâlnirea a avut loc la câteva zeci de minute după ce s-a desfășurat lansarea proiectului de recalificare în fostele zone industrializate, care a avut ca beneficiari taman foștii muncitori de la Arpechim, eveniment unde au fost chemați și reprezentanți ai mass-media.
Dacă la primul eveniment presa a fost binevenită, de la cel de-al doilea a fost izgonită de vicepreședintele Doina Roșu. Din câte am aflat, prezența  avocatului Pavel Abraham la Pitești e legată de faptul că o parte dintre cei care vorbesc în numele nemulțumiților de la Arpechim ar dori ca acesta să-i reprezinte în recuperarea și apoi tranzacționarea unui procent de 8% din OMV și despre care susțin că li s-ar cuveni de drept.
(ELECTRO-CUTARE)

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii