Web Analytics

Inspectorul șef al IJJ Argeș, col. Gheorghe Lupescu – internat cu COVID la Spitalul Colentina

de | 15.07.2020 11:56 | Actualitate

Colonel doctor Gheorghe Lupescu, Inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş, a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Marți – 14 iulie, a făcut testul COVID, seara a aflat rezultatul și astăzi s-a internat pentru tratament la Spitalul Colentina din București. „Sunt foarte bine. Sper ca în 10 – 11 zile să plec acasă”, a declarat col. dr. Gheorghe Lupescu, contactat de Jurnalul de Argeș. Sursa infectării este necunoscută, având în vedere că s-au efectuat mai tot timpul misiuni în spațiul public, unde, așa cum spun autoritățile, transmiterea este comunitară. „Nici eu nu știu de unde am luat, pentru că am purtat mască, m-am protejat, m-am ferit, dar am fost pe teren tot timpul plecat, duminică în piață, în târg. Habar n-am de unde poate să fie sursa infectării, dar mergem mai departe”, spune optimist inspectorul șef. 

Ca măsuri de siguranță, și adjuncții șefului IJJ Argeș vor merge să își facă testul COVID la Spitalul Militar din Pitești. Colonelul Gheorghe Lupescu spune că sunt foarte bune condițiile de la Spitalul Colentina, acolo unde este internat. „Mi-au făcut până acum analize, n-am să reproșez absolut nimic”, a mai adăugat Gheorghe Lupescu. 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Si a zis Dumnezeu: „Sa il asezam pe domnul doctor Lupescu langa IPS Pimen, la loc luminat, la loc cu verdeata, de unde a fugit toata durerea, intristarea, suspinarea si coruptia!”. Si a vazut Dumnezeu ca e bine. Si a fost seara si a fost dimineata, ziua X dupa Covid.

  2. „Nici eu nu știu de unde am luat, pentru că am purtat mască, m-am protejat, m-am ferit, dar am fost pe teren tot timpul plecat, duminică în piață, în târg. Habar n-am de unde poate să fie sursa infectării, dar mergem mai departe”
    Iti spun eu de unde ai luat virusul, de la cheful la care ai fost la Valea cu Pesti.
    E interesant articolul asta:
    Toti au fost la chef si toti „s-au cerut” la Colentina… Domnu’ prefect doarme pe el, trebuie sa ii spun eu ce se intampla in judetul pe care il „pastoreste”?