Inspectoratul Școlar Județean Argeș și Casa Corpului Didactic, ajutor pentru realizarea mozaicului din caiete reciclabile, de la Câmpulung

de | 26.04.2021 14:03 | Actualitate

Voluntarii de la Leo CLub Leolution Câmpulung se află pe ultima sută de metri în construirea mozaicului alcătuit din 20.000 de caiete A4. Cu această ocazie, Inspectoratul Școlar Argeș împreună cu Casa Corpului Didactic Argeș au venit în ajutorul tinerilor, cu sprijin și implicare, dar și cu donația de caiete.

CITEȘTE ȘI MOZAIC DIN CAIETE RECICLABILE LA CÂMPULUNG

Tinerii voluntari au strâns numărul stabilit de caiete pentru a forma cu ele un logo-mozaic, iar mai apoi pentru a le îndrepta spre reciclare. După alcătuirea mozaicului pe Stadionul Clubului Sportiv Muscelul, toate caietele vor fi încredințate spre A.D.I. SERVSAL Argeș pentru redirecționare către o reciclare eficientă.

Realizarea acestui Logo-ul mozaic reprezintă o șansă a tinerilor de a se afirma într-un mod unic și concret implicarea în viața comunității. Deșeurile de hârtie constituie o importantă sursă de fibre de celuloză, aceasta fiind substanța naturală care stă la baza producerii hârtiei. Resturile de hârtie se biodegradează ușor, în mod natural, spre deosebire de alte deșeuri sintetice.
Cel mai mare mozaic de notebook-uri (sigla) măsoară 702,82 m² (7565 ft² 8,64 in²) și a fost realizat de Abu Dhabi University & Knowledge Group (ambii EAU), în Abu Dhabi, EAU, la 21 martie 2018

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Adică pupilele clubului Lions, prietenii lui Rotary, unde sunt recrutați viitorii ,, purtători de șorțuleț”

    ISJ si CCD ar fi trebuit să știe sau sa se informeze înainte să se asocieze cu această organizație.
    Sau poate sunt si ei membri in ,,districtul 124″

    Dacă da, sa o recunoască public!