Web Analytics

Înotătorii de la CSM Piteşti s-au evidenţiat la Campionatele Naţionale

de | 8.10.2020 13:19 | Sport

Campionatul Naţional în bazin de 50 de metri pentru seniori, tineret şi juniori a avut loc săptămâna trecută la CSNB ”Lia Manoliu”, fiind prezenți 17 sportivi de la CSM Piteşti: Mihai Iacob (foto), Ionuţ Guinea, Alexandru Nicolae, Delia Safcencu, Andra Mitu, Alexandru Stoica, Dennis Deaconu, Vlad Rogoveanu, Răzvan Scarlat, Ana Oţoiu, David Chira, Antonio Stoian, Balazs Meszaros, Henrietta Fangli, Andreas Dincă, Alexandra Curcan și Bianca Badea. Aceştia au fost însoţiţi la Bucureşti de antrenorii Viorel Ciobanu, Iuliu Berca, Bogdan Chiriac şi Adriana Drigă.
Delia Safcencu a obținut trei medalii de aur, trei de argint și patru de bronz, Henrietta Fangli a obţinut două medalii de aur și una de bronz, Andreas Dincă a obținut o medalie de aur și una de bronz, Mihai Iacob a obținut trei medalii de aur și trei de bronz, Ana Oțoiu a obținut o medalie de argint și trei de bronz, Dennis Deaconu a obținut o medalie de argint, Ionuţ Guinea – un bronz și Andra Mitu – un bronz.
Sportivii de la CSM Pitești au obţinut şi alte distincţii. Astfel, Mihai Iacob a primit cupa pentru a treia performanţă la juniori, în proba de 200 m bras, cu 719 puncte; iar Fangli Henrietta, cupa pentru a treia performanţă la seniori.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii