Web Analytics
scris marți, 27.08.2024

INNA – moment surpriză la Grand Prix-ul Formula 1 din Olanda

INNA a oferit un spectacol incendiar la deschiderea Grand Prix-ului de Formula 1 din Olanda, cucerind publicul cu o reprezentatie de neuitat. Artista a fost invitatul surpriza al grupului Kris Kross Amsterdam, alaturi de care a electrizat scena cu interpretarea super hitului international “Queen of My Castle”, o piesa care a facut furori in topurile muzicale globale. Acest moment grandios marcheaza o premiera istorica, INNA devenind primul artist roman care urca pe scena prestigioasei curse de Formula 1, confirmandu-si statutul de artist international.

INNA – moment surpriză la Grand Prix-ul Formula 1 din Olanda

Citește și: Un piteștean a amenințat-o pe fosta sa concubină. A ajuns în arest

Colaborarea dintre Kris Kross Amsterdam si INNA pentru “Queen of My Castle” este un real succes. Piesa este pe #5 in Radio Chart-ul din Franta! De asemenea, domina topurile din tari precum Olanda (#6), LituaniaBulgariaCehiaLetoniaCroatiaTurciaSlovacia si Serbia. De asemenea, piesa a fost imnul oficial al festivalului Neversea, clasat pe locul 23 in lume, unde INNA a interpretat-o alaturi de Kris Kross Amsterdam.

INNA isi continua ascensiunea internationala impresionanta. Artista a obtinut recent discul de platina in Franta pentru colaborarea cu R3HAB si Sash! pentru piesa „Rock My Body”, care a inregistrat un record de peste 30 de milioane de stream-uri.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...