Web Analytics

Înfrângere pentru FC Argeș în a doua etapă a Ligii Elitelor Under 16

de | 31.08.2021 16:34 | Actualitate, Sport

Week-end-ul trecut s-a disputat a doua etapă a Ligii Elitelor Under 16. Runda nu a fost de bun augur pentru FC Argeș care a pierdut, cu 1-2, în deplasarea din Capitală, cu FCSB.

Jocul a fost destul de echilibrat, cu ocazii de ambele părți. Alb-violeții au deschis scorul prin Adrian Manea, dar s-au văzut egalați până la pauză. După revenirea de la cabine, bucureștenii au preluat conducerea pe tabelă printr-un gol marcat dintr-o fază fixă. Piteștenii au forțat egalarea, însă au irosit patru mari oportunități de a marca.

 

Citește și Alb-violeții Andrei Tofan și Cristi Tănase, în echipa etapei a 7-a din Liga I

 

”Am pierdut nemeritat acest meci. Cred că puteam obține un rezultat bun dacă eram mai lucizi în fața porții. Am avut 5-6 ocazii mari de gol, dar nu le-am putut fructifica. Îi felicit pe copii pentru că au jucat bine în acest meci. Pe viitor trebuie să fim mai atenți când ajungem în fața porții. Sper ca de acum încolo să nu mai facem pași greșiți”, a spus antrenorul Cătălin Oprea, la finalul partidei cu bucureștenii.

În urma acestui insucces, FC Argeș a coborât pe locul 7 al seriei a treia, cu cele 3 puncte, adunate în două etape. Următorul joc al echipei piteștene este programat sâmbătă, 4 septembrie, de la ora 10.00, pe propriul teren, cu Progresul Spartac București.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii