Web Analytics

Infracțiune surprinsă de un jandarm aflat în timpul liber

de | 24.09.2020 15:28 | Actualitate

Femei surprinse de un jandarm în timp ce furau bani din buzunarul unui bărbat de 69 de ani. S- a întâmplat în această după- amiază, în municipiul Pitești, în autobuzul nr. 2 cu direcția centru – Bascov. Jandarmul care a observat fapta femeiilor se afla în timpul liber. El a reușit să rețină una dintre femei, domiciliată în comuna Bascov, și să solicite în sprijin un echipaj de jandarmerie aflat în serviciu.

La fața locului a sosit în scurt timp echipajul de jandarmi, iar în urma verificărilor efectuate au găsit asupra femeii suma de 200 de lei, bani pe care bărbatul susținea că îi aparțin.
Pe numele femeii au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, art. 229 Cod Penal. Cercetările în acest caz au fost preluate de către polițiștii din cadrul Secției 2 Pitești.
În final cei 200 de lei au fost returnați proprietarului de drept, acesta mulțumindu-i jandarmului aflat în timpul liber pentru spiritul civic de care a dat dovadă, au transmis reprezentanții IJJ Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii