Web Analytics

A început Toamna Piteșteană!

de | 8.10.2018 15:00 | Actualitate

A început Toamna Piteșteană! De astăzi, până la sfârșitul acestei săptămâni, Piața Vasile Milea din centrul Municipiului Pitești este înțesată de comercianți care vând legume, fructe, miere, lactate, carne, flori și viticultori care prelucrează mustul. Nu lipsesc nici terasele cu friptură, cârnăciori sau mici pe grătar.

 

 

Primarul Cornel Ionică asigură că dacă comercianții vor solicita, târgul toamnei va fi prelungit. Astăzi, la deschiderea târgului, primarul Piteștiului, Cornel Ionică, președintele CJ Argeș, Dan Manu, dar și alți reprezentanți ai autorităților județene au luat cuvântul și au declarat deschis târgul de toamnă, aflat la a XIII -a ediție anul acesta.

„Au fost niște observații cu privire la faptul că sunt puțini producători, nu e adevărat. Sunt producători destul de mulți, dar sunt și comercianți. Este un lucru recunoscut de toată lumea. Nu cade în sarcina noastră să îndepărtăm pe unii sau pe alții, ci să ținem cont dacă au documente legale în ceea ce privește comercializarea și producția. Producătorii au prioritate în toate piețele. Oferta este ieftină. Oamenii au atins performanțe foarte înalte în ceea ce privește cantitățile expuse. Unii reușesc să le vândă din supermarketuri, alții preferă să le vândă de acasă. Garantez că va fi ordine, curățenie maximă. Ne bucurăm dacă actul comercial este benefic pentru toată lumea”, a declarat primarul Ionică pentru reprezentanții mass-mediei locale.

După ce a făcut un tur al tarabelor expuse, primarul Cornel Ionică a băut un pahar de must și a vorbit cu câțiva comercianți. Acesta s-a declarat mulțumit de feluritele produse expuse la tarabe.

 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii