Web Analytics
scris vineri, 27.09.2024

Începe Târgul „Rod cu spor”. Peste 85 de producători și meșteri din Argeș și din țară vin la Golești

Începe Târgul „Rod cu spor”. Peste 85 de producători și meșteri din Argeș și din țară vin la Golești

Vineri, 27 septembrie, de la ora 13 începe târgul de meșteșuguri și produse tradiționale „ROD CU SPOR”, la Muzeul Golești. Cea de-a treia ediție ține până pe 29 septembrie și este organizată de Consiliul Județean Argeș.

Peste 85 de producători și meșteri artizani din Argeș și din țară (Vâlcea, Dolj, Teleorman, Ialomița, Călărași, Dâmbovița și Sibiu) vor fi prezenți cu cele mai bune produse, preparate tradiționale și obiecte de artă populară autentică.

În deschiderea Târgului „ROD CU SPOR”, membrii Comitetului de Masiv al Grupei de Munți Făgăraș s-au întrunit de la ora 10.00, la sediul Consiliului Județean Argeș, în cadrul unui seminar cu tema „Zona Montană. Prezent și viitor”, unde dezbat problemele cu care se confruntă localitățile din zona montană.

Citește și Peste 150 de comercianți vin la Toamna piteșteană. Spectacole în Piața „Vasile Milea”

Fuego și Mircea Baniciu vin la Golești

Programul artistic va completa armonios această manifestare. Astfel:

Vineri, 27 septembrie, de la ora 17.00, Paul Surugiu – Fuego și Orchestra Doina Argesului împreună cu artiștii George Mărgineanu,Vasia Oprea, Cătălin Iancu, Ana Maria Cârstina și Elisabeta Turcu vor susține spectacolul extraordinar de folclor „DRAG DE ARGEȘ, DRAG DE ROMÂNIA NOASTRĂ”.

Sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 16.00, vor evolua artiștii Teatrului „Al. DAVILA” –  Cristina Neacsșu, Cristian Lincan  și Marius  Bălan, seara fiind încheiată cu un super spectacol al cunoscutului folkist Mircea Baniciu.

Duminică, 29 septembrie, va avea loc un spectacol susținut de artiștii Centrului Județean de Cultură de Cultură și Arte – Orchestra „Doina Argeșului”, Elisabeta Turcu, George Mărgineanu, Mihaela Chirițescu, Grațian Bădescu, Anușca, Mitică Tavă, Diana Lică Țițirigă, Vasia Oprea, Daniela Bărbuceanu, Dragoș Dinescu, Mădălina Lupu, Creola Stanciu, Grupul vocal „Flori Argeșene”.

Citește și Şi „Iris”, şi „Cargo” au plagiat şlagăre străine

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită