Web Analytics

Începe procesul în cazul tinerei muscelence ucise în Franţa

de | 11.12.2020 10:34 | Actualitate, Dezvăluiri

# Mihaela Miloiu fusese trimisă acolo să se prostitueze de clanul Boceanu # Dafinel Boceanu, unul dintre membrii rețelei, o racolase pe fată prin metoda ”lover-boy”

La trei ani de la arestarea în Franța a celui suspectat de uciderea Mihaelei Miloiu, o tânără de 18 ani din Godeni, Argeș, începe procesul de crimă. Cazul este susținut în fața Curții cu Juri din Doubs de către procurorul Etienne Manteaux, cel care a întocmit rechizitoriul de caz și a propus unui judecător de instrucție trimiterea cazului în fața instanței. Procesul se va derula pe parcursul a trei zile, începând din 9 decembrie.

Citește și Dosarul proxeneţilor. Motivarea prin care judecătorul Gheorghe Neacşu l-a scăpat de puşcărie pe Dafinel Boceanu

Citește și Judecătorul care le-a dat închisoare cu suspendare proxeneţilor din Câmpulung este acelaşi care ”a găsit” cuţitul cu care Cioacă ar fi ucis-o pe Elodia

Citește și Proxeneţii din Câmpulung care au traficat-o pe tânăra ucisă în Elveţia au zeci de dosare penale

Trupul Mihaelei Miloiu a fost descoperit pe 15 decembrie 2016 în pădurea Frasnois, în Jura, lângă cascadele Hérisson, aproape de granița Franței cu Elveția. Tânăra racolată de unul dintre membrii clanului Boceanu din Câmpulung, de Dafinel Boceanu, fusese obligată să se prostitueze în Țara Cantoanelor, iar unul dintre clienți a fost Alexandre Verdure, de 32 de ani, un francez care lucra pe frontieră. Acesta a fost ulterior identificat ca fiind autorul crimei, Mihaela fiind lovită și înjunghiată cu cruzime. A fost atât de bătută, încât cu greu a putut fi identificată, inițial cazul ei fiind denumit cel al ”necunoscutei din Frasnois”. A contat faptul că un navetist din Sullens (Elveția), oraș din cantonul Vaud, acolo unde practica prostituția Mihaela, a găsit cartea de identitate a victimei. Urmele de sânge găsite pe documente i-au ajutat pe anchetatori să stabilească fără tăgadă faptul că Alexandre Verdure este autorul crimei de la finalul lui noiembrie 2016. Arestat, el a negat faptele, susținând că doar a întreținut relații sexuale cu fata. A fost încarcerat în 2017 și ulterior a declarat că a transportat corpul victimei pentru a-l ascunde sub constrângerea a doi bărbați, de aceea s-au găsit urmele lui pe document.
C.I.B.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole