Începe o nouă etapă a programului ”Rabla pentru Electrocasnice”

de | 3.08.2021 22:11 | Actualitate, Economie, Home

Vești bune pentru mii de români după ce în primele două sesiuni ale programului s-au epuizat doar 43% dintre voucherele aprobate. Persoanele interesate își pot crea cont pentru a se înscrie.

 

 

CITEȘTE ȘI: Protecția Consumatorului a constat nereguli la 350.000 de litri de apă și răcoritoare

 

 

 

Din primele două etape „Rabla pentru electrocasnice 2021” au mai rămas 26.229.000 de lei, din cei 60 de milioane de lei alocați (43%), potrivit informațiilor transmise prin Economica de Administrația Findului pentru Mediu. În total, românii au putut folosi 148.358 de vouchere dintre care au utilizat efectiv 82.943, adică aproximativ 56%. Bani necontabilizați au mai rămas și din a treia etapă, suma totală urmând să fie folosită pentru o nouă treaptă a programului.

„Sumele aferente tuturor voucherelor neutilizate revin în bugetul Programului, iar cu ocazia relansării unei noi sesiuni se va relua întreaga procedură de selecție pe etape, inclusiv etape de înscriere în program/creare de cont. Data lansării noii sesiuni se va aproba prin dispoziția președintelui AFM și va fi comunicată pe pagina de internet a instituției, la acest moment nefiind stabilite coordonatele de desfășurare a sesiunii următoare”, au explicat pentru Economica.net oficialii AFM.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...