Web Analytics
scris miercuri, 04.09.2024

Începe Archangels Fest Topoloveni! Paradă moto şi muzică bună

La sfârșitul acestei săptămâni are loc Archangels Fest Topoloveni, pe aerodromul din oraș, strada Nucilor 22. Ediția a VI-a vine cu multe inițiative inedite pentru public. Vineri, 6 septembrie, este seara trupelor care aduc un tribut marilor formații internaționale.

Începe Archangels Fest Topoloveni! Paradă moto şi muzică bună

De pe scenă nu vor lipsi, de la ora 18, Nuanțe, My Queen by Dan Helciug (Queen), The RO/CK (AC/DC), BLACK (Metallica/ invitați tocmai din Serbia) și PHOENIX Transsylvania IN MEMORIAM NICU COVACI. Sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 14:30 se strâng motoarele pentru parada moto care începe la 15:00. La concursurile cu premii se fac înscrieri de la ora 15:20.

Concertele încep de la ora 18:00: Condorii Negri, Altar, Trooper și VUNK. Locația rămâne disponibilă turiștilor aflați cu cortul și în seara de 7 spre 8 septembrie, pentru camping. MC eveniment – Mihai Pali. Biletele pot fi achiziționate din rețeaua AmBilet, dar și la fața locului, la tarifele din categoria „Acces normal”.
Copiii sub 12 ani au gratuitate. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Orașului Topoloveni și Consiliul Județean Argeș. Jurnalul de Argeș este partener media de la prima ediție.
M.S.

Citește și Archangels Fest, în weekend, la Topoloveni. Programul complet

Citește și Maestrul Valeriu Sepi, fost colaborator al trupei Phoenix, a expus la Piteşti şi ne-a trecut pragul redacţiei

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...