Web Analytics
scris marți, 25.06.2024

Încep lucrările la terenul de fotbal „Aripi” din Pitești

Încep lucrările la un cunoscut teren de fotbal din Pitești. Vineri, 21 iunie, Primăria Pitești a predat amplasamentul pentru execuția lucrărilor de modernizare a terenului sintetic de fotbal „Aripi” al Liceului cu Program Sportiv „Viitorul”.

Încep lucrările la terenul de fotbal „Aripi” din Pitești

În prezent, terenul care aparține domeniului public al Piteștiului este utilizat pentru fotbal de către copiii legitimați la clubul sportiv „Viitorul”. Terenul are o suprafață construită de 3.166 mp, gazon sintetic, montat în anul 2007, împrejmuit cu gard din plasă de sârmă montată pe stâlpi metalici, iluminat de 6 lămpi cu LED montate pe stâlpi metalici.

„Gazonul sintetic existent pe teren este uzat, are un aspect estetic neplăcut, prezintă denivelări și nu mai îndeplinește cerințele calitative necesare pentru practicarea jocului de fotbal”, transmite municipalitatea într-un comunicat.

Citește și Weekend de poveste pentru copiii și tinerii cu nevoi speciale din Argeș

Lucrările ce urmează să fie realizate sunt: desfacerea covorului sintetic existent pe teren și demontarea porților existente; aplicarea unui strat de nisip de 3 cm grosime, peste stratul suport existent; montarea unui nou gazon artificial, cu o grosime de 60 mm; marcarea terenului cu vopsea de culoare albă, rezistentă la acțiunea factorilor de mediu și schimbarea celor două porți cu plasă din polietilenă.

Contractantul lucrărilor este Asocierea dintre SC BLUART ROM GRUP SRL (lider), SC SILVORA TERA SRL (asociat), SC ENERGO PREST COMPANY SRL (asociat) cu subcontractantul SC SOLEXPERT COMPANY SRL. Valoarea contractului este de 600.096,32 cu TVA, iar durata de execuție a lucrărilor este de 3 luni.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită