Web Analytics

Incendiu violent în Suseni la o bucătărie și acoperișul unei case învecinate

de | 14.07.2020 11:48 | Actualitate

 

În cursul serii trecute a avut loc un incendiu violent în localitatea Suseni la o bucătărie și acoperișul unei case învecinate. Spre locul intervenției, pompierii s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bradu și Punctul de Lucru Rociu.

Flăcările s-au propagat cu repeziciune la întreaga bucătărie și ulterior s-au extins la acoperișul casei tip P+1, aflată în imediata apropiere. La nivelul bucătăriei de aproximativ 50 mp au ars bunurile din interior și acoperișul, iar de la casă a ars acoperișul pe 40 mp, reușind ca incendiul să fie localizat înainte să mai provoace alte pagube.

 

 

Din interiorul bucătăriei au fost evacuate de către pompieri 3 butelii. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă verificarea cu flacără a etanșeității unui racord la o butelie de gaz.

Din fericire bătrâna care se afla în bucătărie nu a suferit arsuri și a fost asistă medical, la fața locului, pentru un atac de panică. Pe lângă aceasta, alte două persoane care locuiau acolo, prezentau atac de panică și au primit îngriji medicale, refuzând ulterior transportul la spital.

 

 

La locul evenimentului a fost în sprijin și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Intervenția s-a desfășurat pe parcursul a aproximativ două ore.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii