Web Analytics
scris vineri, 26.07.2024

Incendiu puternic pe platforma Oltchim

Pompierii intervin vineri dimineaţă pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe platforma Oltchim, unde ard deseuri de mase plastice, anunţă ISU Vâlcea.

Incendiu puternic pe platforma Oltchim

Autorităţile au transmis un mesaj Ro-Alert în urma incendiului izbucnit vineri dimineaţa pe platforma Oltchim. Forţele de intervenţie pentru stingerea incendiului produs la un depozit deşeuri mase plastice situat pe platforma Oltchim din municipiul Râmnicu Vâlcea au fost suplimentate. Dacă iniţial la faţa locului au fost alocate trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru transport apă şi un echipaj CBRN, ulterior acestea au fost suplimentate cu o autospecială de stingere a incendiului la înălţime din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea şi o autospecială transport apă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drăgăşani.  „În urma efectuării recunoașterii s-a constatat că incendiul se manifestă cu flacără și degajare de fum, afectând deșeuri de mase plastice pe o suprafață de aproximativ 700 de metri pătrați și un strat de circa 20 de metri înălțime”, a informat ISU Vâlcea.

Citește și: La 40 de ani, o femeie a murit de infarct la UPU de la Spitalul Judeţean

”Pompierii militari intervin la aceasta ora pentru stigerea unui incendiu ce a izbucnit pe platforma Oltchim. unde ard deseuri de mase plastice. Pentru acesta au fost alocate 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă , un container tip cisternă şi o autospecială CBRN”, informează ISU Vâlcea. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de 700 de metri pătraţi. Nu s-au înregistrat victime. Pompierii acţionează pentru localizarea şi stingerea focului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...