Web Analytics

Incendiu puternic la o casă din comuna Căteasca

de | 14.02.2020 11:28 | Actualitate

 

Pompierii argeșeni au intervenit aseară târziu după ce a izbucnit un incendiu puternic la o casă din comuna Căteasca, satul Coșeri. Au fost trimise în zonă două echipaje, ulterior forțele fiind suplimentate.

La sosirea autospecialelor de stingere cu apă și spumă și a unui echipaj SMURD la fața locului ardea întreg acoperișul imobilului pe aproximativ 300 mp.

La fața locului au mai fost ulterior trimise încă două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Cu ajutorul unor măști, pompierii au intrat în imobil, pentru a vedea dacă se află cineva înăuntru. Din fericire, nu au fost identificate victime în interiorul casei.

Echipajul SMURD a monitorizat proprietara, care a suferit un atac de panică. A ars acoperișul construit din lemn și acoperit cu tablă, pe aproximativ 200 mp. Incendiul amenința să se propage și la construcțiile învecinate. Intervenția a durat aproximativ o ora și jumătate.

Cauza probabilă a fost un scurtcircuit electric produs la nivelul unui conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii