Web Analytics

Incendiu la locuința unui bătrân de 89 de ani din Rociu!

de | 31.10.2021 19:06 | Actualitate

Un incendiu a izbucnit la locuința unui bătrân în vârstă de 89 de ani, în această seară, în satul Șerbănești dn localitatea argeșeană Rociu.

CITEȘTE ȘI: La înmormânarea omului de afaceri Laurențiu Floroiu, fost preot, nu au bătut clopotele iar preoții nu i-au rostit numele

Potrivit informațiilor transmise de ISU Argeș, la fața locului au intervenit un echipaj de la Punctul de lucru ISU din localitate cu o autospecială cu apă și spumă pentru stingerea incendiilor, precum și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri din comuna Bradu. Proprietarul a fost evacuat , acesta suferind doar un atac de panică, acesta fiind asistat de paramedicii SMURD la fața locului. iar incendiul a fost lichidat.
Incendiul este posibil să fi izbucnit când încerca să aprindă aragazul, i-ar fi căzut pe jos materialul aprins și până să reușească să acționeze focul s-a întețit rapid.

CITEȘTE ȘI: Eduard Dima, ales președinte al PMP Argeș

Butelia a rămas deschisă și după ce furtunul de la aceasta a luat foc incendiul a fost alimentat de arderea gazului. Casa din paiantă a fost distrusă, deoarece era construită preponderent din material combustibil.

Sursa foto: ISU Argeș

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole