Web Analytics

Incendiu la etajul 9 în Pitești

de | 18.10.2017 09:21 | Actualitate

incendiu 9În ziua de 17 octombrie 2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

 

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Garda de Intervenție nr. 2 Vedea a intervenit în localitatea Vedea, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars: aproximativ 24.500 mp de vegetație uscată, 500 mp litieră și 4 salcâmi.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în localitatea Stoenești, sat Cotenești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o căpiță de fân.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în orașul Mioveni, strada Muntenia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 1000 mp de vegetație uscată.

Două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în municipiul Pitești, strada Frasinului, unde a fost sesizat faptul că iese fum dintr-un apartament situat la etajul 9 al unui bloc.

La momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în bucătăria apartamentului, în interior aflându-se proprietarul. S-a acționat pentru stingerea incendiului, concomitent cu evacuarea proprietarului, care prezenta ușoară intoxicare cu fum. Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale, dar pacientul a refuzat transportul la spital. Au ars: aparate electrocasnice și cratițele aflate pe aragaz.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole