Web Analytics

Incendii în Mioveni, Dârmănești și Câmpulung

de | 17.01.2019 12:17 | Actualitate

 

În ziua de 16.01.2019, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în orașul Mioveni, strada Ion Pillat, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unui apartament situat la parter.

S-a pătruns în locuință pe fereastra apartamentului și s-a constatat faptul că este vorba despre o cratiță uitată pe aragaz. Proprietarul, care a fost găsit dormind, a primit îngrijiri medicale de la un echipaj al Ambulanței, întrucât prezenta atac de panică.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în localitatea Dârmănești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe.

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în municipiul Câmpulung, strada Revoluției, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o ghenă de gunoi.

Au ars două pubele și două tone de gunoi menajer.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii