Web Analytics

Incendii la vegetația uscată în mai multe localități argeșene

de | 21.08.2017 10:36 | Actualitate

incendiuXXÎn ziua de 20 august 2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii izbucnite la vegetația uscată.

 

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Rociu, sat Gliganu de Sus, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 2500 mp de vegetație uscată.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în orașul Costești, strada Morii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată dintr-o livadă de pruni. Au ars aproximativ 100 mp de vegetație uscată.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Mioveni au intervenit în orașul Mioveni, strada Hanu Roșu pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă nelocuită, unde se mai adăposteau oamenii străzii.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Moșoaia, sat Smeura, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 300 mp de vegetație uscată.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii